Hlavní obsah

Babiš si pod sebou řeže větev. Příští vládu už nesestaví, předpovídá Jaroš

Dvě minuty z Výzvy s Martinem Jarošem: Babiš ČSSD zardousí, další vládu nesestaví.Video: Jiří Kubík, Seznam Zprávy

 

Reklama

Mnohatisícové demonstrace nepřinutí premiéra k rezignaci, myslí si publicista a marketingový expert Martin Jaroš. Sám se úterního protestu v Praze účastnil jako jeden z řečníků a s předsedou vlády má osobní zkušenost – Andrej Babiš ho kdysi lákal do svého marketingového týmu.

Článek

„Pořád si myslím, že Andreje Babiše je potřeba porazit v řádných volbách. Ty můžou být klidně za dva a půl roku. A sním svůj klobouk, pokud to tak nebude, že po příštích volbách už vládu nesestaví,“ odhaduje jeden z nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích.

Průzkumy Babišovu hnutí stabilně připisují kolem třiceti procent voličské podpory. To podle Jaroše může vydržet i do sněmovních voleb v roce 2021, a hnutí současného předsedy vlády tak může zvítězit. Bude mít ale jiný problém.

Celý pořad Výzva s Martinem Jarošem:

Výzva: „Babiš dělá chyby a používá triky diktátorů.“ Martin Jaroš ohlásil nový politický projekt.Video: Jiří Kubík, Seznam Zprávy

„On kvůli svému toxickému stylu už nenajde koaliční partnery, takže nebude premiérem. On si své partnery pomalu morduje. Mám s ním i krátkou osobní zkušenost. Andrej Babiš nedokáže lidi vnímat jinak než jako otroky nebo nepřátele. To je prokletí i pro ČSSD, která se pokusila jít s ním do partnerství. On je postupně zardousí,“ myslí si Jaroš.

Ve Výzvě tak vysvětluje svůj mimořádně tvrdý úterní projev při demonstraci na Václavském náměstí v Praze. Odhaluje, jak bude fungovat nový politický projekt, se kterým se chce zapojit do příštích sněmovních voleb, a říká, proč jako marketingový odborník nepoužívá triky, které dobře zná.

Reklama

Doporučované