Hlavní obsah

Babiš ve svém marketingovém pořadu oznámil očkování dětí od 12 let

Foto: Z facebookových stránek AB

Andrej Babiš ve svém propagačním videu s datem 20. 6. 2021.

Reklama

Premiér znovu oznámil důležitý posun v očkování prostřednictvím nikoli vládní tiskové konference, ale ve svém videopořadu Čau lidi, v němž komunikuje se svými voliči.

Článek

Pokud zvažujete, že necháte očkovat i své děti starší dvanácti let, informace o tom, odkdy to bude možné a jak, dostanete jen v propagačním pořadu šéfa hnutí ANO Andreje Babiše, který tým jeho marketérů umístil v neděli na sociální sítě.

V díle věnovaném také střelným zbraním, dětským skupinám a fotbalu premiér oznámil, že registrace k očkování proti koronaviru se dětem mezi 12 a 15 lety otevře 1. července.

Babiš řekl: „A teď - nová zpráva pro všechny je, že teď od 1. 7. bude možné se zaregistrovat pro děti 12 až 15 let. A u těchto dětí je nutná přítomnost zákonného zástupce na místě. Očkování bude probíhat v očkovacích místech, která disponují lůžkovým oddělením pediatrie. Měl by tam být přítomen pediatr. A ta centra, která budou mít vakcínu, můžou okamžitě očkovat.“

Pokud nebrouzdáte po sociálních sítích, pak jsme pro vás zachytili další důležitou informaci z twitterového účtu ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha. Uvedl, že chce v druhé půlce července otevřít očkování všem bez nutnosti registrace.

„Věřím, že tak můžeme pro očkování získat i ty, kteří se rozhodnou ze dne na den, nebo když půjdou třeba zrovna kolem očkovacího místa. Musíme zbořit jakékoliv bariéry a nabídnout občanům všechny možnosti,“ napsal Vojtěch.

Reklama

Související témata:

Doporučované