Hlavní obsah

Bagárová a Bendig mají nový společný duet. Amen se dotýká romských tradic

Monika Bagárová a Jan Bendig o svém prvním videoklipu. Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Kamarádi ze SuperStar Monika Bagárová a Jan Bendig spolu natočili první videoklip k duetu s názvem Amen. Od známé pěvecké soutěže si spolu zazpívali po téměř devíti letech.

Článek

„Nám se natáčelo a dělalo skvěle. Točili jsme dva dny na různých místech. Například v zrcadlové síni pražského Klementina nebo v hotelu v centru Prahy u Staroměstského náměstí, kde je to nádherné,“ líčí zpěvák.

Kamarádi z pěvecké soutěže SuperStar videoklip zveřejnili na prvního máje. A ne náhodou. Příběh klipu je o lásce, která si nachází cestu i přes dogma starých romských tradic, kdy rodiče dopředu vybírali partnera pro svého potomka. Jan a Monika tvoří ve videu zamilovaný pár, a to i přes veškerou nepřízeň osudu.

„My jsme seděli u stolu a tak nějak jsme přemýšleli, jak se písnička bude jmenovat, a společně jsme vymysleli Amen. Amen totiž znamená v romštině ‚my‘ a pak zároveň amen, které se používá při modlitbách,“ doplňuje.

Režie klipu se ujal přítel Jana Bendiga Lukáš Rejmon, jenž má už na svědomí klip k písni s Markétou Konvičkovou a který teď s Honzou plánuje svatbu. „Svatbu chceme co nejmenší, zatím jen o čtyřech lidech. Nemám totiž náladu řešit věci okolo, takže až skončí náš obřad, uděláme později pořádnou oslavu jenom s rodinou a přáteli,“ prozrazuje Bendig.

Jak Monika Bagárová a Honza Bendig vzpomínají na SuperStar? A kde se poprvé potkali? Podívejte se na úvodní video. Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované