Hlavní obsah

Banky s digitalizací neflirtují, říká Jan Pudil z Raiffeisenbank

První díl pořadu Byznys index s členem představenstva Raiffeisenbank Janem Pudilem.Video: Petr Novotný, Seznam Zprávy

 

Reklama

Představuje digitalizace českých bank jen vylepšenou verzi mobilního bankovnictví, nebo se můžeme připravit na revoluci v komunikaci a službách našich finančních ústavů? Nejen na tuto otázku bude hledat odpověď dnešní Byznys index, který mimo jiné přiblíží profil ideálního burzovního makléře.

Článek

Digitalizace, otevřené bankovnictví nebo API. Populární slovíčka v řeči největších představitelů českých bank. O tom, jak moc jde o reklamní fráze, objasní člen představenstva české pobočky Raiffeisenbank Jan Pudil, který prožil velkou část své profesní kariéry v londýnském finančním centru City, a nejen proto ve studiu přidal užitečné tipy pro adepty na pozice burzovních makléřů nebo svůj výhled na českou korunu a akciové trhy.

Druhý díl pořadu Byznys index s členem představenstva Raiffeisenbank Janem Pudilem.Video: Petr Novotný, Seznam Zprávy

V aktuálním Byznys indexu zavítáme také do katarského hlavního města Dauhá, kde se veřejnosti brzy otevře architektonický skvost. V reportáži myslíme také na milovníky rychlých kol, a to v ohlédnutí za novinkami ženevského autosalonu. Rozebereme také byznysové statistiky zámořské hokejové NHL a na závěr přidáme podnikatelské rady od Adama Matušky, sládka a spolumajitele pivovaru Matuška, jehož piva jsou experty pravidelně zařazována mezi nejlepší na světě.

Pořad Byznys

Pořad Byznys sledujte každý všední den na TV Seznam ve 14 hodin a v reprízách v 18:15 a ve 22:30.

Reklama

Související témata:
Daniel Pudil

Doporučované