Hlavní obsah

Básník, který je shodou okolností investigativní novinář. Tak vidí Josefa Klímu jeho přítel Bolek Polívka

Upoutávka na pořad Moje místa s Josefem Klímou. Celý díl sledujte na TV Seznam v neděli 2. září od 20:00. Následovat bude od 20:30 nový pořad Záhady Josefa Klímy.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Jeho dědeček vlastnil hospodu, kterou mu komunisti sebrali a tatínek na ni musel doplácet hypotéku. Podívejte se na místa, kde rodina Josefa Klímy žije už pátou generaci.

Článek

Natočil přes 400 reportáží, napsal desítky scénářů a knih. Doma na piáně má vedle fotek vnoučat čtyři ceny TýTý – včetně jedné absolutní, když v anketě popularity předstihl i Karla Gotta. Přesto, nebo právě proto, umí přiznat chybu a omluvit se. Omluvu za omyl považuje za samozřejmost – i proto by nepřijal státní vyznamenání z rukou prezidenta.

Speciální vydání pořadu Moje místa jsme natočili s novým redakčním kolegou Josefem Klímou. Důkladně nás provede po rodných Dobřichovicích: ukáže, kam jezdí na kole, kde se málem utopil on a po letech i jeho syn, vezme nás do hospody, kam chodí hrát a zpívat s kamarády, i kde se sousedy slaví „předštědrý” den.

Prozradí, proč slaví 21. srpen – den, kdy se podruhé před 50 lety narodil. A vezme nás i do zákulisí svého nového pořadu. Jmenuje se Záhady Josefa Klímy a jeho první vydání bude TV Seznam vysílat po pořadu Moje místa v neděli 2. září od 20:30.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Sledujte Seznam Zprávy i na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované