Hlavní obsah

Ben Cristovao o svém původu i desetiletce na scéně: „Slavný si nepřipadám, lidi chci inspirovat“

Ben Cristovao o deseti letech na hudební scéně. Co zpěvák k výročí chystá?Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Jeden z nejvyhledávanějších zpěváků v Česku oslaví už příští rok deset let na hudební scéně. Kromě hudebních hitparád boduje ale i ve sportu. Aktuálně se stal mistrem Asie v jiu jitsu.

Článek

To, že je slavný a známý, si Ben Cristovao nemyslí. „Pro mě sláva znamená možnost dostat se k lidem, být schopný jim předávat svoji muziku, která mě baví, a třeba je i k něčemu inspirovat,“ říká. I když jedním dechem přiznává, že se mu dost často stává, že ho na ulici lidé zastaví nebo na něj pokřikují. „Je to vtipné, občas zařvou: Hej, jedu bomby. A to bývá většinou hodně z dálky, třeba přes ulici,“ směje se charismatický Ben.

Letos oslaví deset let na hudební scéně. Kulaté výročí od doby, kdy se přihlásil do hudební soutěže SuperStar, chystá řádně oslavit. Pro fanoušky si připravil zatím největší koncert za svou dosavadní kariéru. Na pódiu v O2 areně jistě zazní také píseň Mowgli, jejíž klip Ben nedávno představil a kde si užívá Alpy se svými přáteli. Po kopcích tam s ním jezdí Roman Dlouhý a Honza Nečas. „Jsou to kamarádi, se kterými jsem dřív závodně jezdil a spíš jsme si zavzpomínali na staré časy. Všechno je to v angličtině, je to takový housový song, takový chill,“ říká Ben.

Benovi se daří i v osobním životě. Při natáčení videoklipu s názvem Nahá se seznámil s vítězkou soutěže krásy Miss Face Czech Republic Kateřinou Kasanovou, se kterou od té doby pravděpodobně tvoří pár. „Ten klip je takový romantický, příjemný,“ opatrně odpovídá Ben, jehož poslední oficiální přítelkyní byla Monika Bagárová.

Zajímá vás, co zpěvák prozradil o svém novém vztahu? Pusťte si úvodní rozhovor. Pochází z magazínu Slavní, který můžete sledovat každou neděli od 21 hodin na Televizi Seznam.

Jak naladit TV Seznam? Praktický návod zde.

Reklama

Související témata:

Doporučované