Hlavní obsah

Beyoncé ukázala měsíční dvojčata, z jejich jmen chce udělat obchodní značku

Beyoncé ukázala měsíční dvojčata.Video: Klára Galová

 

Reklama

Zpěvačka Beyoncé sdílela na sociální síti Instagram vůbec první fotku svých dvojčat. Jmenují se Sir Carter a Rumi a je jim měsíc.

Článek

První fotku měsíčních dvojčat zveřejnila na Instagramu zpěvačka Beyoncé. Jejich otcem je rapper Jay Z, se kterým má pětatřicetiletá zpěvačka také pětiletou dceru Blue Ivy. O narození dvojčat dříve informoval otec Beyoncé Mathew Knowles na svém Twitteru, pár se k této události dosud nevyjádřil.

Neobvyklá jména, která chlapec a dívka dostali, Sir Carter a Rumi, už podle serveru EveningStandard rodiče zaregistrovali jako obchodní značku, pod kterou chtějí prodávat dětskou kosmetiku, vůně, tašky a lahve na vodu. Sir je spíš titul než mužské jméno a Rumi pochází z japonštiny, kde se může psát několikerým způsobem a podle toho může mít více významů - krása, lazurit, proud, nebo voda.

Fotku osm hodin po zveřejnění „lajklo” šest a půl milionu uživatelů. Beyoncé dříve na Instagramu také oznámila své těhotenství a fotka se během patnácti hodin stala nejoblíbenější v historii aplikace. O dosavadní prvenství v počtu „lajků" Beyoncé připravila zpěvačku Selenu Gomez.

Beyoncé své těhotenství oznámila asi rok po vydání alba Lemonade, v němž se objevují narážky na problémy, které manželé během svého osmiletého soužití měli. Po velmi úspěšném turné se Beyoncé stala druhou finančně nejúspěšnější celebritou. Za rok - počítáno do 1. června 2016 - podle časopisu Forbes vydělala 105 milionů dolarů (2,4 miliardy Kč) a se 130 miliony ji předčil pouze rapper Sean „Diddy" Combs.

Reklama

Související témata:

Doporučované