Hlavní obsah

Biatlonové šílenství začíná. Komplikuje ho palec Gabriely Koukalové

Studio Seznam Zprávy: Jak se stal z biatlonu český fenomén?

 

Reklama

Šéftrenér Ondřej Rybář, bývalý olympionik Aleš Valenta či expert na marketing ve Studiu Seznam Zprávy: Jak se stal z biatlonu český fenomén?

Článek

Michal Krčmář, Ondřej Moravec, Michal Šlesingr, Adam Václavík, nováček Tomáš Krupčík a Lucie Charvátová, Jessica Jislová, Eva Puskarčíková, Veronika Vítková a samozřejmě Gabriela Koukalová. To jsou české naděje v zítra startujícím biatlonovém mistrovství světa v rakouském Hochfilzenu.

Aktuální královna bílého sportu Koukalová řeší těsně před začátkem šampionátu drobné poranění, které však může být pro závod klíčové. Do palce se jí zadřela tříska a zanítila se. Česká šampionka se musela i na otočku vrátit před rakouskými závody do Česka, aby jí lékaři třísku vyřízli.

Ovlivní to její výkon? Jak jsou čeští závodníci připraveni? A jak se jejich úspěchy podepisují na rostoucí oblibě biatlonu mezi Čechy? Kolik přibývá dětí, které chtějí napodobit úspěchy Gabriely Koukalové a spol.? Na kolik přijde výbava? A co biatlonový šampionát Rakousku nabídne?

Odpovědi nabízíme ve studiu Seznam Zprávy, jehož hosty jsou mimo jiné šéftrenér českých biatlonistů Ondřej Rybář, bývalý olympionik Aleš Valenta, Martin Novotný z biatlonového klubu SK Rover Praha či Tomáš Leixner ze sportovní agentury RAUL.

Reklama

Související témata:

Doporučované