Hlavní obsah

Biskup se omluvil, že při rozloučení s Arethou Franklin sáhl Arianě Grande na ňadro

Biskup Charles H. Ellis III. se při programu nevhodně dotkl pětadvacetileté americké zpěvačky Ariany Grande. Video: AP

 

Reklama

Biskup, který prováděl pátečním posledním rozloučením se zesnulou zpěvačkou Arethou Franklin, se omluvil zpěvačce Arianě Grande. Lidé mu na sociálních sítích vytýkají, že se zpěvačky nevhodně dotýkal a udělal vtip na její jméno. Kritice se nevyhnula ani pětadvacetiletá zpěvačka, jejíž šaty byly podle některých vzhledem k události příliš krátké.

Článek

Páteční rozloučení se soulovou zpěvačkou Arethou Franklin vzbudilo vlnu kritiky. Ta byla mířená na biskupa Charlese H. Ellise III., který se při programu nevhodně dotkl pětadvacetilé americké zpěvačky Ariany Grande. Když vedle něj stála na jevišti, dotkl se jejího ňadra a na sociálních sítích tím vyvolal pobouřené reakce, které lidé sdílejí pod hashtagem #RespectAriana.

Biskup se již Arianě Grande i ostatním omluvil, s vysvětlením, že rozhodně nešlo o záměr. „Nikdy bych se nesnažil dotknout ňadra jakékoli ženy. (...) Objímám všechny umělkyně i umělce,“ uvedl biskup Charles H. Ellis III. „Možná jsem překročil hranici, možná jsem byl příliš přátelský nebo familiérní, ale znovu opakuji - omlouvám se,“ dodal.

Mnohým se nelíbil ani vtip, ve kterém biskup naznačil, že jméno zpěvačky připomíná položku z jídelního lístku restaurace rychlého občerstvení Taco Bell. I za ten se zpěvačce omluvil. „Když děláte devět hodin program, snažíte se to oživit a tak tam sem tam vložíte nějaký vtip,“ řekl. K omluvám biskup dodal, že na sebe nechce strhávat pozornost, protože ta patří zesnulé zpěvačce.

Biskupovo jednání zastínilo kritiku samotné Ariany Grande. Někteří jí vytkli, že šaty, které na ceremonii v kostele zvolila, byly příliš krátké.

Reklama

Související témata:

Doporučované