Hlavní obsah

Blíží se přestup léta? O Ronalda usiluje Juventus, na obří plat se mu složí automobilka Fiat

Cristiano Ronaldo je blízko přestupu do Juventusu Turín.Video: Reuters

 

Reklama

Real Madrid snížil výstupní klauzuli na Cristiana Ronalda z 886 milionů na 106 milionů liber. Podle španělského deníku AS se našel solidní zájemce, turínský Juventus. A hvězda s číslem 7 na dresu prý na nabídku k přestupu kývla.

Článek

Žádná dohoda mezi oběma velkokluby zatím nevznikla, trenér Juventusu Massimiliano Allegri ovšem údajně odjel předčasně z dovolené, aby se v Turíně sešel s prezidentem klubu Andreou Agnellim.

Čeká se také na výsledek jednání mezi mezi prezidentem Realu Florentinem Pérezem a Ronaldovým agentem Jorgem Mendesem.

Podle italských médií Juventusu s přestupem pomáhá i firma Adidas. Té by se přestup hodil do krámu, Ronaldo toitž doposud kopal za značku Nike.

Automobilka Fiat má dokonce platit astronomický plat, o který si portugalská hvězda řekla. Třicet milionů euro je čtyřikrát vyšší částka, než kterou Juventus platí svému nejdražšímu hráči Gonzalu Higuaínovi. Juventus by se také dostal do problémů s finanční fair play. Fiat má ve slavném fotbalovém klubu svůj vlastnický podíl.

Odchod Ronalda z Realu Madrid je stará písnička, kterou na konci každé sezony rozehrají sportovní novináři. Portugalská hvězda si pokaždé snaží zajistit co nejlepší platové podmínky. Letošní spekulace podpořilo vyjádření Ronalda po výhře v Lize mistrů. Hvězdný útočník po květnovém finále prohlásil, že bylo krásné hrát za Real Madrid.

Podle italských médií nabízí Juventus Ronaldovi smlouvu do roku 2022.

Reklama

Doporučované