Hlavní obsah

Bohdalová, Gott, Drobný. Ti všichni se sešli na křtu knihy o Jiřím Krampolovi

O Jiřím Krampolovi se napsalo už patnáct knih.Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Podávalo se sushi, šampaňské teklo proudem, rozdávaly se obrazy, zpívalo se o sto šest a gratulovaly největší hvězdy. Přesně taková party provázela křest knihy o Jiřím Krampolovi.

Článek

Přestože obliba knih prý u lidí stále klesá, pořád se považuje za nevýslovnou poctu, když se někdo rozhodne o vás knihu napsat. Ale jen takovým hvězdám, jako je Jiří Krampol, se podaří jich mít hned několik. A právě na křest té nejnovější se kamera Slavných vydala.

A akce to byla velkolepá. Knihu přišla pokřtít Krampolova dlouholetá kamarádka, herecká legenda Jiřina Bohdalová. Zavzpomínala na první herecké setkání i životní karamboly, které spolu prožili a její řeč byla dojemná.

„Jsem tu z čirého přátelství, Jirko. Tobě přeji hlavně zdraví do dalších let a knize úspěch,“ prohlásila na závěr. A stejné přání měl pro Jiřího i Karel Gott. Ten si na křest odskočil z Lucerny, kde vystupoval, a nezdržel se déle než dvacet minut. Přesto na sebe dokázal strhnout veškerou pozornost, až se program musel na několik minut pozastavit. Radost z jeho přítomnosti ale byla na Jiřím Krampolovi viditelně znát.

Které další tváře se na křtu objevily a jak jsou na tom se čtením ony? To už se dozvíte v úvodním videu.

Reklama

Doporučované