Hlavní obsah

Bond girl Tanya Robertsová nezemřela, je ale ve vážném stavu v nemocnici

Foto: Profimedia.cz

Tanya Robertsová během natáčení bondovky Vyhlídka na vraždu z roku 1985.

Reklama

Americká herečka Tanya Robertsová, která byla jednou z partnerek filmového Jamese Bonda, leží ve vážném stavu v nemocnici. Její agent Mike Pingel nejdříve americkým médiím sdělil, že zemřela.

Článek

Pětašedesátiletá Robertsová se podle agenta nachází na jednotce intenzivní péče v nemocnici Cedars-Sinai v Los Angeles. Mluvčí nemocnice však s odvoláním na lékařské tajemství odmítl AFP sdělit podrobnosti o jejím zdravotním stavu.

Pingel původně informoval média, že herečka zkolabovala 24. prosince při procházce se psem. Zprávu o její smrti přitom údajně obdržel od partnera Robertsové Lance O'Briena a následně ji předal médiím. O několik hodin později jej však telefonicky kontaktovala nemocnice s tím, že je Robertsová stále naživu.

Robertsové původní jméno je Victoria Leigh Blumová, a než začala filmovat, věnovala se modelingu. Ve filmové branži strávila 30 let. Po natočení několika televizních seriálů přišla její nejslavnější role v bondovce Vyhlídka na vraždu z roku 1985. Ztvárnila v ní geoložku Stacey Suttonovou. Pro jejího partnera Rogera Moorea to byla poslední příležitost zahrát si agenta 007. Do šedesátky mu tehdy chyběly dva roky.

Robertsová pak měla další úspěch v seriálu Zlatá sedmdesátá, ale ve čtvrté sérii náhle ukončila natáčení, aby se mohla věnovat nemocnému manželovi. K seriálu se vrátila po manželově smrti. Na televizních obrazovkách se naposledy objevila v roce 2005 v seriálu Barbershop.

Reklama

Související témata:

Doporučované