Hlavní obsah

Bookmakeři počítají s variantou, že se potomek Meghan a Harryho narodil v tajnosti

Podle sázkových kanceláří se královskému páru narodí holčička jménem Diana.Video: Šimon Felenda

 

Reklama

Příchod královského potomka prince Harryho a vévodkyně Meghan Britové očekávají každým dnem. A očekávání je čím dál napjatější.

Článek

Vévodkyně ze Sussexu Meghan porodí v pondělí 6. května a narodí se jí holčička jménem Diana. Alespoň takový scénář naznačují aktuální sázky ve Velké Británii, které doprovázejí očekávané narození královského potomka.

Jasné přitom není ani jedno z toho. Princ Harry s manželkou údajně neznají ani pohlaví dítěte a Kensingtonský palác žádné spekulace o možném narození nepotvrdil.

Podle sázkových kanceláří hodně lidí vsadilo, že se královský potomek narodí v dubnu.

Mají už však asi smůlu, bookmakeři však nadále počítají i s málo pravděpodobnou možností, že se dítě narodilo v tajnosti doma.

„Sázky na duben jsme ještě nevyrovnali, protože věříme, že je zde malá šance, že se královské dítě již narodilo. Víme také, že je navštívila královna, která obvykle takové typy cest nepodniká,” řekl pro agenturu Reuters mluvčí jedné z největších sázkových kanceláří v Británii Rupert Adams.

Lidé sázejí také na pohlaví a jméno dítěte. Vysoké sázky byly v posledních týdnech na holčičku jménem Diana, po princově zesnulé matce lady Dianě. V britské sázkové kanceláři William Hill je kurz na takovou kombinaci 4 ku 1, u Betfair dokonce 3 ku 1.

Na takzvaném „horkém seznamu” se ale objevují i další jména.

„Velkou novinkou je právě Allegra. Allegra měla doslova před dvěma dny kurz 100 ku 1. Najednou je to 12 ku 1,” říká Rupert Adams z William Hill.

Allegra bylo údajně oblíbené jméno princezny Diany. Kdyby se jí někdy narodila holčička, vybrala by jí právě toto jméno. Na seznamu častých tipů figurují také jména pro holčičku jako Grace, Victoria nebo Alžběta. Pro chlapečka zase Arthur, James nebo Albert.

Dítě vévody a vévodkyně ze Sussexu bude sedmé v nástupnictví na britský trůn. Již začátkem dubna se nastávající rodiče nechali slyšet, že si plány ohledně příchodu miminka na svět nechají pro sebe. Zástupci Kensingtonského paláce tehdy uvedli, že Harry a Meghan se se světem podělí o novinku, že se jim narodilo dítě, teprve poté, až sami oslaví, že se stali rodiči.

Princ Harry s bývalou herečkou Meghan Markleovou měli svatbu loni v květnu na hradě Windsor. Pár se nedávno přestěhoval z centra Londýna do venkovské usedlosti Frogmore Cottage nedaleko windsorského zámku, kde bude mít více klidu.

Reklama

Doporučované