Hlavní obsah

Brzobohatý a Jandová mají nový videoklip. Tepou blbou náladu, arogantní politiky i drzý bulvár

Brzobohatý a Jandová natáčeli videoklip k písni o dnešní společnosti.Video: Dominika Nováková

 

Reklama

Ondřej Gregor Brzobohatý spojil síly se svojí dlouholetou kamarádkou, zpěvačkou Martou Jandovou a společně natočili videoklip k písni Je toho moc.

Článek

Inspiraci pro psaní textů i skládání muziky ke svému nejnovějšímu albu bral Ondřej Gregor Brzobohatý z posledních let. „Kdy se děly různé věci jak v mém životě, tak i okolo něj. A konkrétně text písničky Je toho moc vychází z nálady společnosti, z arogance politiků, flegmatismu lidí, z drzosti bulváru a všeho, co kolem nás je,“ upozorňuje Brzobohatý.

V písničce i na celém albu Universum, které vyšlo letos v září, nutí Ondřej k zamyšlení nad aktuálním děním. Zároveň je z něj ovšem cítit pozitivní energie a hudebník je v písních tanečně naladěný. Klip k písni Je toho moc bude minimalistický, pouze ve znamení černé a bílé. Jde o symboliku dobra a zla nebo výměn názorů. Klip režíroval Benedikt Renč.

„Příprava je v procesu asi týden. Tohle je ale jednoduché natáčení tím, že je to jenom o nich, o jejich tanci a o jejich zpěvu. Takže tam nemusíme připravovat dlouze žádné pozadí a rekvizity,“ popisuje scénu režisér Renč.

Natáčení si společně s Ondřejem G. Brzobohatým užila i Marta Jandová. „Já bych asi nemohla být úplně popová hvězda, já jsem radši ta rocková, kde je jedno, co člověk na pódiu dělá. Ale Ondra, když se rozjede kamera, tak začne dělat obličeje a teče mu slza… A já spíš vždycky udělám špatný obličej a pak se nenávidím, když se vidím na videu,“ směje se Marta. Nový černobílý klip k písni Je toho moc bude k vidění už brzy.

Komik Luděk StaněkVideo: Veronika Farářová

Reklama

Doporučované