Hlavní obsah

Bučková s Vágnerem se rozešli. Byl dobrodružný život rybáře na modelku příliš?

Co zapříčinilo rozchod modelky Elišky Bučkové a rybáře Jakuba Vágnera?Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Eliška Bučková s rybářem Jakubem Vágnerem vypadali i po dvou letech vztahu jako zamilovaný pár. To už je passé, modelka na svém Instagramu oznámila rozchod.

Článek

Kvůli spojení krásné modelky a rybáře milujícího dobrodružství byli s Jakubem často označováni jako pár, který nemá šanci. Partneři však svému okolí dokazovali, že se mýlí. Eliška s Jakubem vyrážela na mnohé jeho expedice, zážitky z cest oba rádi ukazovali na sociálních sítích.

Bulvár někdy zacházel tak daleko, že modelku obviňoval z přetvářky. Fotky bez make-upu z přírody jim k jindy perfektně upravené Elišce zkrátka neseděly.

Poslední měsíce se často spekulovalo o tom, proč se pár spolu nezasnoubil. V červenci se vdávala jedna ze sester Elišky a už v říjnu bude modelka hostem i na svatbě své druhé sestry. Sama se netajila tím, že by si rodinu přála, a vypadalo to, že je svatba jen otázkou času. Tomu, že se pár rozejde, nic nenasvědčovalo.

Na konci srpna pár společně odcestoval na expedici do Amazonie a rozchod modelka oznámila právě po návratu. Rybářův dobrodružný život a svou touhu po klidném rodinném životě označila Eliška za jeden z důvodů odloučení. „Máme různé touhy, různé sny a toužíme po tom, sdílet je a realizovat s milovanou osobou. Někdo touží po teple rodinného krbu, společných chvílích, někdo po dobrodružství a cestování. Všechny sny mají stejnou váhu, protože každý z nás má právo snít,” uvedla Eliška Bučková na svém Instagramu.

Reportáž je součástí pořadu Slavní, který můžete sledovat každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod

Reklama

Doporučované