Hlavní obsah

Kontroverzní publicista Pavel Novotný: Mezi celebritami přátele nehledám

Rozhovor s Pavlem Novotným ve studiu Slavných.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Bulvární novinář Pavel Novotný je kontroverzní postavou českého showbyznysu. Sám si začal říkat protekční spratek. Je synem slavného baviče Petra Novotného.

Článek

A jako protekční spratek a bulvární novinář příliš přátel mezi celebritami nemá, ani si mezi nimi žádné nehledá. „Já jsem narozdíl od mnoha celebrit v showbyznysu inteligentní. Žádná přátelství v showbyznysu neuzavírám. Je to vysoce konkurenční prostředí, kde se podvádí a švindluje. Nenajdete si tam přátele na celý život,” upozorňuje Pavel Novotný.

Je synem slavného baviče Petra Novotného. V životě ale žádnou protekci neměl. „V kariéře mi jméno otce asi pomohlo, ale celou dobu, cokoliv jsem dělal v showbyznysu, bylo s velkým odporem mého táty. Otec za mě trpí, stydí se, protože neumím mluvit, jsem pro něj zrůda,” říká Novotný.

Pavlův otec ho od kariéry novináře odrazoval, jednoduše si myslel, že neuspěje. I přesto ho lidé mají za protekčního spratka. „Nemá smysl to vysvětlovat. A cokoliv v životě udělám dalšího a v jakémkoliv oboru, tak tam z pohledu lidí ta protekce vždycky bude. Ale já s tím dokážu žít, nemám trauma.”

Komu ze slavných osobností se podle Pavla Novotného nepovedlo využít známého jména rodičů a do čeho v současnosti vkládá nejvíc energie? To prozradil ve videu na začátku článku.

Reklama

Doporučované