Hlavní obsah

Byl to úmysl, Ramos dělá podobné věci každý zápas, říká Jankto o zranění Salaha

Jakub Jankto s Tomášem Koubkem odpovídali na reprezentačním srazu i na otázky ohledně finále Ligy mistrů.Video: David Janeczek

 

Reklama

Čeští reprezentanti hodnotí smutného hrdinu finále Ligy mistrů Lorise Kariuse a také zákrok Sergia Ramose na Mohameda Salaha, po kterém musel útočník Liverpoolu střídat.

Článek

Záložník italského Udine Jakub Jankto si myslí, že kapitán Realu Madrid Sergio Ramos zranil ofenzivního hráče Liverpoolu Mohameda Salaha ve finále Ligy mistrů úmyslně.

„Ramos takové věci dělá každý zápas, takže si myslím, že to bylo úmyslné. Salaha mi bylo opravdu líto, protože má za sebou parádní sezonu, kterou mohl ještě více vylepšit ve finále Ligy mistrů. Snad stihne světový šampionát,” doufá Jankto.

Brankář Tomáš Koubek se zase vrátil k minelám Lorise Kariuse, který Realu výrazně pomohl ke dvěma ze tří branek.

„Každému gólmanovi se už někdy stalo, že pustil gól z dálky. Ale podobnou chybu jako před první brankou jsem ještě neviděl. Je to smutný příběh, protože se celou kariéru připravoval na podobný zápas a pak ho takhle zkazí,” říká český brankář francouzského Rennes.

Čeští reprezentanti se k finále Ligy mistrů vrátili během reprezentačního srazu. Tým trenéra Karla Jarolíma čeká na začátku června přátelské dvojutkání s Austrálií a Nigérií. Pro oba české soupeře půjde o přípravu před nadcházejícím mistrovství světa.

Reklama

Doporučované