Hlavní obsah

Bylo to UFO? Pentagon musel zveřejnit záběry záhadného objektu

Americký vojenský pilot údajně natočil UFO.Video: Soňa Barabášová, To The Stars Academy of Arts & Science, Youtube.com

 

Reklama

Americká organizace To The Stars Academy of Arts and Science zveřejnila video, které si vyžádala od amerického ministerstva obrany. Má jít o další důkaz mimozemské aktivity na Zemi.

Článek

Doposud nezveřejněné video neidentifikovatelného létajícího objektu zveřejnila americká organizace To The Stars Academy.

Nahrávku pořízenou při cvičném letu stíhačky F/A-18 Super Hornet organizace získala od amerického ministerstva obrany, které ji muselo vydat na základě zákona o svobodném přístupu k informacím.

Organizace To The Stars Academy of Arts and Science se zaměřuje na zkoumání neznámých objektů, UFO, které se Pentagonu a dalším podaří zachytit.

Luis Elizondo, který dříve pro Pentagon pracoval a nyní je aktivní ve zmíněné organizaci, uvedl, že americké ministerstvo obrany pravděpodobně skrývá velké množství podobných záběrů. Nově zveřejněné video a dvě další, která se na veřejnost dostala, jsou jen špičkou ledovce. Dodal nicméně, že záběry nutně nemusejí zachycovat mimozemskou loď. „Mohli to být Rusové, Číňané. Ale i zelení mužíci z Marsu. Nevíme, co to sakra bylo, ale musíme to zjistit,” uvedl pro CNN Elizondo.

Pentagon dříve financoval program, který neidentifikované létající předměty zkoumal. V roce 2012 ho ale ukončil.

Na záběry možné mimozemské lodi se podívejte v úvodním videu.

Reklama

Doporučované