Hlavní obsah

Bývalého fotbalistu Řepku poslal soud do vězení, na exmanželku zadával falešné erotické inzeráty

Foto: Profimedia.cz

Tomáš Řepka dostal nepodmíněný trest.

Reklama

Někdejší fotbalový reprezentant Tomáš Řepka odešel od Městského soudu v Brně s nepodmíněným trestem odnětí svobody na 6 měsíců.

Článek

Disciplinárních trestů dostal Tomáš Řepka za svou fotbalovou kariéru bezpočet. Po skončení aktivní kariéry už bývalý fotbalista Sparty, Fiorentiny či West Hamu United chodí po opravdových soudech.

A Městský soud v Brně ho dnes poslal do vězení. Nepodmíněně na šest měsíců, informuje ve svém zpravodajství server Super.cz.

Jde o kauzu, ve které se Tomáš Řepka společně se svou současnou partnerkou Kateřinou Kristelovou mstili Řepkově bývalé manželce Vlaďce Erbové.

Podle obžaloby měli podat několik inzerátů s erotickým obsahem a kontaktem právě na Erbovou. Vinu soud shledal jak u Řepky, tak u Kristelové, které vyměřil pokutu 50 000 korun.

U Řepky došlo na nepodmíněný trest patrně i proto, že už byl takzvaně „v podmínce”. Právě podmíněný trest odnětí svobody dostal za řízení vozidla pod vlivem alkoholu.

Oba odsouzení, tedy Řepka i Kristelová, se proti rozsudku odvolají. Platí přitom, že odvolání má odkladný účinek výkonu trestu. To znamená, že do vězení zatím bývalý fotbalový reprezentant nastupovat nemusí.

Reklama

Související témata:

Doporučované