Hlavní obsah

Bývalý fotbalista, nebo spisovatel? Tomáš Řepka pokřtil čtvrtou knihu

Tomáš Řepka pokřtil čtvrtou knihu.Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Rebel, Neuhýbám, Děkuji a Kapitán. Čtyři tituly, které by mohly v očích veřejnosti změnit Tomáše Řepku z bývalého fotbalisty na spisovatele. Čím se ale cítí být on sám?

Článek

„Mluvím o svým životě. Co jsem zažil a prožil. Fotbalově a v soukromí a je to takovej odkaz těm lidem, aby věděli, když už teda o mně psali v tom bulváru, tak jsem jim chtěl odpovědět prostřednictvím té knihy, jak to je. Aby si přečetli, jakej jsem člověk a jak to vnímám. Cejtím se ale opravdu být jenom tím bývalým fotbalistou a uvidíme do budoucna, v čem se zase někde ukážu,“ prohlásil v úvodu fotbalista.

Kniha je v pořadí už čtvrtá. Kdo Řepkovi pomáhá vymýšlet témata? „Je to život. A hlavně tahle čtvrtá knížka je určená hlavně fanouškům, protože jsem přemýšlel dlouho, jak bych se jim odvděčil. A že jich mám hodně, tak mě napadlo, že udělám čtvrtou a dám jim prostor. No a že se můžou ptát na cokoliv a já jim odpovím. Tak právě proto jsem stvořil tu čtvrtou knížku.“

Proto dal výzvu na sociální sítě. Sešlo se skoro 3000 otázek a z toho se vybíralo. A měly to být otázky hlavně o sportu. Jenže – nebyly. „Spousta fanoušků se ptala právě na to moje soukromí a já jsem zvažoval, jestli do toho jít, jestli se mám tak otevřít, ale nakonec jsem řekl, že jo, protože většina těch lidí to tam chtěla, abych řekl tu pravdu, tak jsem to tam vpálil,“ smál se Řepka. Jakou pravdu má Tomáš na mysli, zjistíte až po jejím přečtení, překvapením bude zřejmě pro všechny, včetně jeho partnerky Kateřiny Kristelové. Ani ta totiž knihu nesměla před křtem číst.

„On mi to právě nedovolil Tomáš. Doma ji máme, ale on mi ji vzal a dal ji nahoru na police, kam nedosáhnu a dovolí mi to až dneska, Říkal, že je tam vyznání pro mě, a přátelé, kteří to četli, tak mi říkali, že je moc hezký. Mě taky holky z nakladatelství poprosily, abych tam přispěla a napsala jsem tam svůj názor na něj. Vzájemně jsme si to číst nedávali, tak doufám, že i on bude spokojenej,“ usmívala se Kristelová záhadně.

Více už v úvodní reportáži, která je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat každou neděli od 21:10 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Doporučované

Hlavní zprávy