Hlavní obsah

Krčmáře čeká zápas s žijící legendou thaiboxu. Natrénováno mám, vzkazuje

Rozhovor s předsedou české muaythai organizace Petrem Ottichem o galavečeru All Star Fight v Praze.Video: Josef Mačí

 

Reklama

Na svém kontě má desítky zápasů v thajském boxu i v K1, hned několik titulů, teď ale čeká Michaela Krčmáře životní zápas. Na pražském galavečeru All Star Fight změří své síly s žijící legendou, thajským šampionem Buakawem Banchamekem. „Jsem za tuhle příležitost hrozně vděčný, je to splněný sen,” říká český bojovník.

Článek

„Páteční galavečer All Star Fight bude největší a nejdražší akcí tohoto druhu, která tady kdy byla, a myslím si, že tady možná taková už ani nebude,” tvrdí prezident české asociace thajského boxu (CMTA) Petr Ottich.

„Buakaw je v Thajsku obrovskou osobností a každý, kdo měl kdy co dělat s thajským boxem, tak o něm alespoň slyšel. Je ale takovou třešničkou na dortu, kromě něj se na galavečeru představí i další hvězdy, jako třeba Superbon, což je jakýsi jeho následovník,” doplňuje.

Michael Krčmář patří k nejzkušenějším českým thaiboxerům, je několikanásobným českým šampionem a na svém kontě má přes sto zápasů. Bojoval už i proti thajskému soupeři, kterého dokázal porazit. „Buakaw je ale asi nejlepší bojovník na světě, je to obrovská výzva,” těší se. „Natrénováno mám, navíc boxuji v opačném gardu, myslím, že šance na vítězství tam je,” dodává.

Podívejte se na rozhovor s thaiboxerem Michaelem Krčmářem

Video: Tomáš Vzorek

Reklama

Související témata:

Doporučované