Hlavní obsah

Celebrity, jejichž fotky z cest rozhodně vidět nechcete

TOP 5: Celebrity, jejichž fotky z cest rozhodně vidět nechcete!Video: Kristýna Gregorová, Profimedia.cz, Seznam Zprávy, Youtube.com

 

Reklama

V době sociálních sítí se lidé fotí téměř při všem. A i ti, kteří běžně nedokumentují každou vteřinu svého života, se rádi pochlubí fotkou z dovolené. Celebrity nejsou výjimkou. Sestavili jsme žebříček pěti „hvězd“, které by se na cestách už neměly fotit.

Článek

Na pátém místě je potetovaný padesátník Gianluca Vacchi. Italský milionář, jehož největší zálibou je dovádění na jachtě. Jeho Instagram nedoporučujeme hlavně pánům nad padesát, již by mohli při srovnání svého života s tím jeho odjet na výlet na nejbližší pohotovost.

Pak jsou tu lidé, kteří se jen na malou chvíli stali slavnými na internetu, a to právě díky fotkám z dovolených. Znáte to - pářící se psi v pozadí, rejnok na zádech nebo dítě, které se má smát a hystericky pláče. Zkrátka ne vždy se rodinná momentka povede tak, jak si představujeme.

Bronzovou medaili získává Lisa Appleton, jež zřejmě předvádí vyvržení vorvaně na pláž. Céčková hvězdička, která se ve Velké Británii proslavila účinkováním v reality show Big Brother. Jenže po soutěži po ní neštěkne ani pes. Touha po slávě je ale tak velká, že si občas na pláž pozve fotografy a užívá si dalších pět minut pozornosti. Jen nevíme, kdo se na tohle dobrovolně dívá.

O první dvě příčky se perou Zdeněk Škromach a Dan Bilzerian. Ovšem umísťují se z jiného důvodu. Na fotky Dana Bilzeriana se nedá koukat, protože jeho život připomíná jednu dlouhou a luxusní dovolenou. Na fotky Zdeňka Škromacha se prostě dá koukat jen krátce.

Reklama

Související témata:

Doporučované