Hlavní obsah

Čerstvý Muž roku Jiří Kmoníček: „Po finále jsem si zatancoval s babičkou, přítelkyni nemám“

Podívejte se, jak probíhala volba nejkrásnějšího muže Česka. Video: Barbora Marková

 

Reklama

Nejkrásnější muž Česka Jiří Kmoníček si svůj čerstvý titul užívá. Čtyřiadvacetiletý strojař ze Šestajovic u Prahy se plánuje naplno vrhnout do vod showbyznysu. Co ho čeká? A jaká byla jeho cesta za vysněným titulem Muž roku 2018?

Článek

Porotci to letos v Náchodě opravdu neměli jednoduché. Všech dvanáct finalistů bylo ve skvělé formě, které si během večera nešlo nevšimnout. V zákulisí náchodského divadla jsme potkali Uršulu Klukovou, jak po finalistech pokukuje. „Vzhledem ke svému pozadí, myslím, to co mám za sebou, tak se neuvěřitelně těším. Protože taková podívaná, to se nestává člověku denně,“ smála se herečka ještě před začátkem finálového večera Muže roku.

„Líbí se mi kluci, prostě není co dodat. Proto jsem tady, abych to zhodnotila. Byla jsem vybrána, abych jim zpívala k módní přehlídce v prádle, tak to si užiji a snad nezapomenu text,“ smála se a notovala si s Uršulou Klukovou zpěvačka Heidy Janků.

Slova nakonec nezapomněla, i když si během večera pár peprných poznámek neodpustila. Nebyla v tom ale sama. Přítomnými pány byly okouzleny i Ilona Csáková, Leona Machálková nebo Markéta Konvičková, kterou ale víc než promenáda ve spodním prádle zajímala volná disciplína: „Já se teda spíš než na vizualitu, třeba i u svého partnera, dívám na kreativitu. Co má rád, jaký je uvnitř, protože schránka je jedna věc, která třeba bude kluky jednou živit, ale je to i v hlavně a celkově v dovednostech. Měl by mít něco navíc. Proto právě vyhraje vždycky ten muž roku, který zaujme něčím jiným.“

I když vyhlášení nejkrásnějšího českého muže bylo v té chvíli už na spadnutí, mužem večera se pro všechny přítomné stal Václav Neckář, který zazpíval píseň Stín katedrál a vysloužil si potlesk vestoje.

Večer se pomalu chýlil ke konci. Jméno Jiřího Kmoníčka, vítěze letošního finále Muže roku 2018, přišli na pódium vyhlásit Matyáš Hložek a nejkrásnější muž planety Seung Hwan Lee. „Když jsem slyšel svoje jméno, byl jsem tisíckrát nervóznější než tam v zákulisí, celý jsem se třásl,“ prozradil bezprostředně po svém zvolení nový Muž roku.

Už za pár měsíců poletí Jiří Kmoníček zastupovat Česko na světovou soutěž Mister International. „Nemám z toho strach. Popravdě nevím, co všechno mě čeká, ale těším se na to. Samozřejmě nějaká tréma tam přijde.“

Dámy, Jiří není jen nebojácný, sám o sobě říká, že je pracovitý, slušně vychovaný a hlavně, je nezadaný! Tak jaká z nás má u něj šanci? „Ženě by neměla chybět krása, chytrost. Žena musí být žena a musí mě okouzlit. Myslím, že teď se bude ozývat hodně žen, ale když to tam není, tak to tam není,“ uzavřel Jiří..

Zajímá vás, jak si svůj titul nový Muž roku Jiří Kmoníček užívá? A co všechno ho teď čeká? Podívejte se na úvodní video.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Doporučované