Hlavní obsah

Češi se už nových trendů nebojí. V šatníku vám nesmí chybět bílé tričko a jeansy, říká návrhář slavných

Podle návrháře Michala Marka se Češi ve vnímání trendů zlepšili. Jako základ šatníku prý stačí bílé tričko a jeansy.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Návrhář Michal Marek obléká řadu známých tváří. Do studia Slavných přišel popovídat o spolupráci se značkou Andrey Verešové a o své nové kolekci.

Článek

Móda Michala Marka fascinovala odmalička. Skici si maloval už od školky, svůj první model si ušil ve čtrnácti. „Byl hodně extravagantní. Poznával jsem sám sebe, puberta se mnou mlátila,“ řekl ve studiu Slavných Marek.

V současné době má za sebou pracovní cestu do Řecka, kde natáčel a chystá spolupráci s Andreou Verešovou. „Pro její značku teď budu navrhovat novou kolekci, která by měla přijít na trh začátkem listopadu,“ prozradil návrhář, který ve stejný čas zveřejní také svoji novou autorskou koleci.

Kolekce vytváří zásadně tematické, inspiraci bere ze svých představ a myšlenek. „Podle mě je základem šatníku bílé tričko a modré jeansy. Doplnil bych to třeba bomberem,“ uzavírá.

Zajímá vás více z Michaelovy tvorby? Podívejte se na video v úvodu článku.

Rozhovor je součástí pořadu Slavní, který můžete sledovat každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Doporučované