Hlavní obsah

Češi zradili Rusko v Eurovizi, Babiš je vlastně Masaryk a sparťanská hrůza na hřišti i v hledišti

Den očima Josefa Mačí.Video: Josef Mačí, Seznam Zprávy

 

Reklama

Přehled pěti zajímavých zpráv, které byste neměli v pondělí 20. května minout.

Článek

Nuda v bedně

Co dál se svým životem? O tom budou muset přemýšlet náruživí diváci. Skončil totiž nejen seriál Hra o trůny, ale také Teorie velkého třesku. Je tak čas roztáhnout závěsy, vyjít ven a po čase zase potkat známé. Nebo zapnout spin-off Malý Sheldon a čekat na další seriál ze světa George Martina.

Prohra na hřišti i v hledišti

Tragédii fotbalové Sparty dovršil na závěr sezony její kotel, který prý „bojkotoval“ zápas s Jabloncem. Jeden z fanoušků ale popsal, jak takový bojkot vypadal. Potyčky, nadávky dětem, dýmovnice. Další to jen potvrdili. Nakonec přiletěl dělobuch, který roztrhl dvě sedačky. Letos Sparta prohrála na hřišti i v hledišti.

Česká kudla v zádech Ruska

Eurovize má dohru. Ruský zpěvák si stěžuje, že nevyhrál jen kvůli rusofobii, která vládne Evropě. A ruská Gazeta v rozhovoru s interpretem Sergejem Lazarevem zrádcovské státy vyjmenovává. Mezi nimi i Česko. Mluvit o zradě je ale dost odvážné od zpěváka, který ani nedokáže správně zazpívat refrén své písně They scream (Křičí). Místo toho diváci mohli slyšet zcela zřetelně – Face cream (Krém na obličej).

Babiš jako Masaryk

Fond pro banky zavedl už Masaryk, zdůvodňuje Babiš svůj návrh na dělbu dividend. Místo sektorové daně by banky měly podle premiéra odvádět část dividend do fondu. Také prý četl, že takový fond založil i Masaryk. A kde to psali? No přece v jeho deníku, který už nevlastní – Lidových novinách.

Válka Francesca Tottiho

Italský fotbalista Francesco Totti sice prohrál bitvu, ale vyhrál válku. 42letou legendu AS Řím si vychutnal na exhibičním futsalovém turnaji v Kuvajtu jeden z protihráčů. Totti si ale pár vteřin počkal a elegantně skóroval lobem.

Reklama

Doporučované