Hlavní obsah

Česká Miss Lea Šteflíčková si převzala nový byt a získala kontrakt u kosmetické značky

Jak vypadá takový jeden den České Miss?Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Česká Miss Lea Šteflíčková si několik dní po finále vůbec neodpočine. Má úplně nabitý program. A společně s ní i Česká Miss Supranational Jana Šišková a stejně tak Česká Miss Earth Tereza Křivánková. Někdy jsou ale jejich povinnosti příjemné, třeba když si musí převzít některé z výher.

Článek

Například nový byt. Ubytování pro vítězku České Miss na rok je tradiční věc. Letos ho získala Lea Šteflíčková. Nachází se v centru Brna. „Byt je kompletně úplně nový, zařízený novými přístroji. Navíc se Česká Miss může z terasy dívat na západ slunce na Petrově,” popisuje spolumajitel společnosti RC Europe Miloslav Hartman.

Česká Miss si ale svůj nový byt užije až později. „Už čtrnáct dní jsem skoro nebyla doma,” říká Lea Šteflíčková, která se z předání bytu ihned přesouvá na další akci. Společně s ní i další dvě vítězky Jana Šišková a Tereza Křivánková. A protože krása České Miss, kosmetika a make-up jdou rozhodně k sobě, měla další zastávka právě tento podtitul.

„Stala jsem se tváří Juliette Armand. Dostala jsem k tomu kontrakt na 750 tisíc a budu létat do Řecka,” mluví o jedné z výher Lea Šteflíčková. „My jsme ze stejné značky dostaly poukaz na deset tisíc korun na produkty a potom poukaz do salonu Medik Haus,” říká Česká Miss Earth Tereza Křivánková.

Ale co by holky v tento den dělaly, kdyby vůbec nešly do České Miss? Podívejte se na úvodní video.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované