Hlavní obsah

České krásky předvedou ve světě sexy kostýmy. K úspěchu pomůže i aktivita na sítích

Krásné šaty i sexy kostýmy. Jaké outfity předvedou krásky na světových soutěžích miss?Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy, Youtube.com

 

Reklama

Od vyhlášení vítězek soutěže krásy uběhlo už několik měsíců. V Česku dívky zabodovaly, ovšem teď přišlo na řadu období světových soutěží. Tereza Křivánková zabojovala o titul Miss Earth na Filipínách a další dvě dívky se v tuto chvíli na své cesty za snem chystají.

Článek

Dívky na světových soutěžích vynesou nejen krásné večerní šaty, ale také národní kostýmy, kterými mají reprezentovat svoji zemi. Jestli jste čekali lidové kroje, naducané sukně a mašle, tak marně. O kroji to na světové soutěži totiž vůbec není. Celý outfit musí být hlavně sexy a hodně výrazný. Toho se drželi i jejich tvůrci. Zatímco návrhář David Hanykýř, který vytvářel kostým Janě Šiškové, vsadil na řeku Vltavu, Nikol Švantnerová Lee Šteflíčkové vytvořila sexy obleček v barvách trikolory.

Jana Šišková bude Českou republiku reprezentovat na Miss Supranational, Lea Šteflíčková na Miss Universe. Ani jedna soutěž není úplně o přirozené kráse, je to spíš jedna velká show. „Mám umělé řasy, doupravené nehty a vlasy mám trochu podhuštěné, i když mám ty své už dost. Teď jsou stejně trochu delší a hustší,” popisuje svoje „úpravy” na soutěž Jana Šišková.

Holky mají výhodu, že jim může dobře poradit právě jedna z autorek kostýmu, Česká Miss a zároveň účastnice Miss Universe Nikol Švantnerová. Sama světovou soutěž zažila a přesně ví, co zaujme, a jak se mají dívky prezentovat. Soutěž prý je náročná, ale hlavní je si ji užít. A být na Instagramu. „Holky musí být aktivní na sociálních sítích, protože dneska to je hodně o nich, a to vedení soutěže to vidí. A hlavě musí být samy sebou a užívat si to. A když ta holka bude sama sebou a bude šťastná, tak bude nejkrásnější. A o tom to je,” vysvětluje Nikol Švantnerová.

Našim českým kráskám můžete držet palce už v prosinci. Sedmého Janě Šiškové na Miss Supranational, a 17. Lee Šteflíčkové na Miss Universe.

Více podrobností o přípravách na soutěže v úvodní reportáži.

Úvodní reportáž je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat každou neděli od 21 hodin na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

A sledujte nás také na

Reklama

Související témata:

Doporučované