Hlavní obsah

České Miss a rychlá kola. Která z krásek je nejlepší řidičkou?

Má Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková ráda adrenalin?Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Spojení, které zaručeně přitáhne pozornost? Sport a krása. Stejně jako tomu bylo nedávno v motokárové aréně v Praze. Jezdci Formule 2 a tři nejkrásnější dívky ze soutěže Česká Miss na jednom místě.

Článek

Česká Miss Lea Šteflíčková a další dvě vítězky doposud ukázaly hlavně svoji krásu, dokonalá těla nebo ladnou chůzi na podpatcích. Teď ale byla na řadě auta. Ta vítězky dostaly na rok. Nejvíc zářila Jana Šišková, která by kromě automobilu jednou chtěla osedlat i motorku. „Upřímně si tedy chci ještě kupovat motorku, ale teď když jsem dostala na rok auto, tak se asi budu věnovat zatím jenom řízení auta,“ říká Jana.

Krásky o sobě tvrdí, že jsou dobrými a hlavně opatrnými řidičkami. Na akci měly možnost se ale pokochat i rychlou jízdou dvou jezdců českého týmu ve Formuli 2. Na dráhu sice nevytáhli svoje ostré stroje, ale z motokár vyždímali, co to šlo. Nedávno se jim povedla velká věc. Ital Antonio Fuoco vyhrál jeden z nejprestižnějších závodů celé sezony, sprint v křivolakých uličkách Monte Carla. Obrovský úspěch české stáje pak dokonal Švýcar Louis Delétraz, který tam suverénně obsadil druhé místo.

Motokáry ale mají rády i něžné dívky z České Miss. „Jednou jsem řídila motokáru, je to už hodně dávno, ale myslím, že to bylo fajn a v pohodě,“ popisuje svůj zážitek Tereza Křivánková, a Lea Šteflíčková dodává: „Já upřímně motokáry miluji. Pokaždé, když vymýšlíme nějaký plán, tak říkám, že bych šla na motokáry.“

Takže nejkrásnější dívky České Miss nejsou jenom hezké tvářičky, ale neztratí se ani na silnici a některé dokonce ani v motoristickém sportu. Třeba je jednou uvidíme i za volantem ostrého monopostu šampionátu F4 nebo formule 2 vítěze z Monaka Antonia Fuoca.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované