Hlavní obsah

Česko našlo novou nejkrásnější dívku. Podívejte se na záznam finále České Miss 2018

Video: Seznam, Seznam Zprávy

 

Reklama

Českou Miss 2018 se stala Lea Šteflíčková. Na druhém místě je Jana Šišková, která získala titul Česká Miss Supranational 2018. Třetí místo patří Tereze Křivánkové, jež se pyšní titulem Česká Miss Earth 2018.

Článek

Celý přímý přenos finále České Miss 2018, který přenášela Televize Seznam, odstartoval úvodním tanečním číslem, do jehož závěru „přitančil” Martin Dejdar. Právě on byl hlavním moderátorem večera. Dění v zákulisí pak mapovala moderátorka Televize Seznam Veronika Farářová.

Dojatá vítězka, tančící Martin Dejdar i promenáda v plavkách. Podívejte se na výběr toho nejlepšího z České Miss:

Video: Jan Hrubeš

K obzvlášť povedeným momentům patřila přehlídka šatů inspirovaná stým výročím od založení samostatného československého státu. Podíleli se na ní čeští a slovenští návrháři. Cenu za nejlepší národní kostým České Miss si odnesly návrhářky Veronika Šťastná a Margit Bouchalová.

Cesta za vítězstvím nebyla snadná

Hledání nové královny krásy spojilo na začátku roku celé Česko, napříč naší zemí se konaly od ledna do března castingy. Z nich na začátku dubna vzešla finálová desítka.

Dívky od dubna až do finálového večera prošly vlasovou proměnou, prvním soustředěním, kterým byl kurz přežití. „Aby se naučily něčemu novému, ukázaly, jak zvládají nelehké životní situace, a jestli umí táhnout za jeden provaz,” řekla ředitelka České Miss Eva Čerešňáková, která soutěží prošla sama před více než deseti lety.

Dívky mohly trochu vydechnout na africkém dni, kde si vyzkoušely tradiční módu i tanec. Následovalo náročné focení oficiálních fotografií s Janem Tůmou, kurz vaření a nechyběl ani nácvik chůze a choreografie.

Speciál Televize Seznam ze soustředění finalistek v Chorvatsku:

Video: Kristýna Gregorová, Pavol Martaus, Seznam Zprávy

Jedna z posledních kapitol cesty k titulu miss bylo soustředění dívek na jachtách v Chorvatsku, což byly poslední odpočinkové chvíle před finálovým dnem.

Reklama

Související témata:

Doporučované