Hlavní obsah

Cesta k České Miss je téměř u konce, o vítězce rozhodne finále v sobotu večer na Televizi Seznam

Kdo se stane Českou Miss 2018?Video: Kristýna Gregorová, Pavol Martaus, Seznam Zprávy

 

Reklama

Hledání nové královny krásy spojilo na začátku roku celé Česko, napříč naší zemí se konaly od ledna do března castingy. Z nich na začátku dubna vzešla finálová desítka.

Článek

Dívky od dubna až do finálového večera prošly vlasovou proměnou, prvním soustředěním, kterým byl kurz přežití. „Aby se naučily něčemu novému, ukázaly, jak zvládají nelehké životní situace, a jestli umí táhnout za jeden provaz,” říká ředitelka České Miss Eva Čerešňáková, která soutěží prošla sama před více než deseti lety.

Dívky mohly trochu vydechnout na africkém dni, kde si vyzkoušely tradiční módu i tanec. Následovalo náročné focení oficiálních fotografií s Janem Tůmou, kurz vaření a nechyběl ani nácvik chůze a choreografie.

Jedna z posledních kapitol cesty k titulu miss bylo soustředění dívek na jachtách v Chorvatsku, což byly poslední odpočinkové chvíle před finálovým dnem. Každá bude chtít být tou nejlepší. Vyhrát ale může jenom jedna.

Podívejte se, jak vrcholí přípravy na galavečer České Miss 2018:

Medailonky jednotlivých finalistek si prohlédněte v úvodním videu a vyberte svoji favoritku.

Nyní je cesta k titulu České Miss téměř u konce, ale poslední dějství je ještě před námi, finálový večer, kterým vás provedou Martin Dejdar a Veronika Farářová.

Uvidíte ho v přímém přenosu na Televizi Seznam v sobotu 2. června ve 20 hodin.

Reklama

Související témata:

Doporučované