Hlavní obsah

Chování celebrit na společenských akcích nechápu, říká Martin Dejdar. „Celebrita je ksicht, co nic nedokázal”

Podívejte se, proč Martin Dejdar společenské akce moc nemusí.Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Sobotní večer patří jedné z největších společenských akcí sezony, Česko-Slovenskému plesu. Seznam se s hercem Martinem Dejdarem vydal na zkoušku obleku, kde jsme si mimo jiné povídali o tom, proč společenské akce příliš nevyhledává.

Článek

„Musím říct, že Česko-Slovenský ples je jedna z mála akcí, která mě baví. A jedna asi ze tří, které navštěvuji. Já se přiznám, že tyhle akce moc rád nemám, protože je to spíš o tom, kdo v čem přijde a jak vypadá. A občas jsem i docela šokován z chování lidí na těch akcích,” začal herec vysvětlovat a dodal, že ho především udivuje to, jak lidé bojují, aby se na podobné vysoce společenské akce dostali. Následně však, místo tance a zábavy, vyhledávají přítomnost kamer a fotoaparátů, nebo sedí u stolů s mobilními telefony. Jen aby ukázali světu, že jsou něco víc, protože TAM jsou.

„Já jsem na to koukal loni a říkal jsem si, proč tam ti lidé chodí. Proč raději nenechají místo těm, kteří se tam jdou bavit a možná by pro takovou akci byli přínosnější. Mně to přijde jako neúcta vůči těm, co jsou na pódiu, uvádějí to, vystupují, zpívají…” Podle Dejdara jde spíš o prezentaci celebrit: „Já nevím, jak to říct, nemám rád slovo celebrity. Pro mě je celebrita ksicht, který vlastně nic nedokázal. Mám raději osobnosti a těch tam moc není.”

Protože jsme se sešli kvůli zkoušce plesového outfitu, zajímalo nás i to, jaký má herec vztah k módě a jestli radí s oblékáním svojí manželce. „Já mám vztah k módě velmi pozitivní, akorát si říkám, že my muži jsme tady v Česku velmi opomíjení. A co jsem se za léta naučil, je to, nikdy manželce neradit. Ona se mě chodí ptát na názor jenom proto, aby věděla, že ten její je lepší. Takže já něco řeknu a ona bere přesně to druhé,” prozradil se smíchem.

Jaký spor budou na plese s manželkou zaručeně vést? A plánuje syn Matěj skončit s hokejem kvůli herectví? Na to se podívejte v úvodním videu.

Reklama

Doporučované