Hlavní obsah

Šťastné pondělí: Co dělala Jana Černochová po volbách? Šla si zastřílet

Oslavy pátého výročí Šťastného pondělí pokračují i tento týden. Podívejte se na rozhovor s budoucí ministryní obrany Janou Černochovou.Video: Jindřich Šídlo, Konstantin Sulimenko, Jarka Sedláčková

 

Reklama

Tým satirického pořadu Šťastné pondělí Jindřicha Šídla oslavil pět let své existence. Pozvání do pražského divadla X10 přijala i poslankyně za ODS a budoucí ministryně obrany Jana Černochová.

Článek

Podívejte se na rozhovor, ve kterém hovořila o své politické kariéře, o roli žen v politice, nebo o její lásce k rekreační střelbě.

Kromě rozhovoru v dnešním bonusové epizodě Šťastného pondělí uvidíte dramatickou rekonstrukci dění na pražském Hradě ve chvílích kdy je prezident Miloš Zeman hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích. Tvůrci ručí, že všechno, co uslyšíte, by možná mohla být pravda.

V konverzační komedii na motivy hororové reality „Tři nejvěrnější“ účinkují Jindřich Šídlo jako Vratislav Mynář, Konstantin Sulimenko jako Jiří O. a speciální host Jarka Sedláčková jako Martin Nejedlý.

Speciální epizoda vznikala se živým publikem během oslav výročí v divadle X10. Poděkování patří i dalším partnerům akce, pivovaru Rampušák a obchodu Nanovo.

Šťastné pondělí najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý satirický pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované