Hlavní obsah

ČSSD povede Jan Hamáček, prezident Zeman chce, aby byla ve vládě

Večerní zprávy, 18. 2. 2018.Video: Pavel Lochař

 

Reklama

Hlavní zpravodajská relace Televize Seznam s datem 18. února 2018.

Článek

ČSSD si v Hradci Králové zvolila nové vedení. Předsedou se stal Jan Hamáček. Konal se tam mimořádný sjezd strany. O post nového šéfa usilovalo sedm lidí, například Milan Chovanec nebo Jiří Zimola. Hostem sjezdu byl prezident Miloš Zeman, který ČSSD vyzval, aby se stala součástí nové vlády.

Čeští hokejisté si na olympiádě v Pchjongčchangu vítězstvím nad Švýcary 4:1 zajistili první místo ve skupině a tím i přímý postup do čtvrtfinále.

Prezident Miloš Zeman by se měl dnes večer sejít v Průhonicích s premiérem v demisi Andrejem Babišem. Půjde o neformální setkání.

Na jihozápadě Íránu se zřítilo dopravní letadlo s 66 lidmi na palubě. Nehodu zřejmě nikdo nepřežil. Turbovrtulový stroj ATR-72 letěl na vnitrostátní lince z Teheránu do města Jásúdž. Příčina nehody jasná není. Záchranné práce komplikuje počasí, trosky letadla záchranáři zatím nenašli.

FBI selhala v případu masakru na floridské střední škole, protože se až příliš věnuje ruskému zásahu do prezidentských voleb. Uvedl to na svém twitterovém účtu americký prezident Donald Trump.

Na další zprávy se podívejte v našem souhrnu.

Reklama

Doporučované