Hlavní obsah

Čtvrtou epizodu seriálu sKORO NA mizině zveřejní tvůrci 20. prosince

Foto: Getty Images

Ilustrační snímek.

Reklama

Čtvrtou epizodu internetového seriálu sKORO NA mizině, za kterým stojí tvůrci úspěšného online seriálu Lajna, zveřejní pod názvem Druhá vlna 20. prosince.

Článek

Seriál s humorem popisuje situaci herců ode dne, kdy byla zavedena karanténa. Ke vzniku dalšího dílu opět finančně přispěli jeho fanoušci, mezi které patří i Roman Holý. Výrazná postava skupin Monkey Business a J.A.R. pro pokračování složila hudbu. ČTK o tom informovala Nikol Klevcovová.

„My už si ten lockdown bez natáčení sKORO NA mizině ani neumíme představit,“ uvedl režisér Vladimír Skórka, který ale dlouho odolával, zda má pokračovat v dalším natáčení. „Přemluvil nás až Petr Kolečko, který se nabídl, že by jeden díl zase napsal. Nyní tedy finišujeme čtvrtý díl, který napsal Martin Šimiček, autor první a druhé epizody,“ dodal Skórka.

V nové epizodě se opět objeví manžel herečky Jany Bernáškové, scénárista a producent Rudolf Merkner spolu s ostravskými herci z Divadla Mír. Doplní je herečka Barbora Jánová a moderátor Jan Dědek. Překvapením podle tvůrců bude, že Merknerova role bude oproti jeho předchozím výkonům mnohonásobně výraznější.

„Brát štěky se vyplatí! Mé dva vteřinové výstupy z jara, které mi náhodou vytvořila moje žena (Jana Bernášková), totiž scénárista Martin Šimiček a režisér Vladimír Skórka posunuli do více než jednoho obrazu a navíc s charakterním hercem,“ konstatoval Merkner.

Tvůrčí tým seriálu sKORO NA mizině se rozrostl o muzikanta Holého. „První tři díly seriálu sKORO NA mizině mě na jaře v karanténě naprosto dostaly. Jsem jeho obrovský fanoušek, takže když v létě dorazil na Šumavu kousek od mé chaty můj kamarád Ondra Brzobohatý spolu se svými přáteli, mezi nimiž byla i Nikol Klevcovová z tvůrčího týmu seriálu, poprosil jsem ho, že se s ní chci potkat, protože seriál miluju, a kdyby dělali další díly, chci pro ně dělat hudbu nebo jakkoliv pomoct. A opravdu, nebyl to klasický opilecký slib, který vyšumí,“ sdělil Holý.

První epizoda díla, jehož děj vychází ze snoubení reality a fikce, byla na YouTube uvedena 22. dubna. Při natáčení bylo i tentokrát dbáno na dodržování všech hygienických opatření a všichni herci a členové štábu absolvovali testování na koronavirus.

Reklama

Doporučované