Hlavní obsah

Další Příběh hraček láká do kin dospělé, kteří na filmové sérii vyrůstali

Příběh hraček 4 míří do kin.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Do nekonečna a ještě dál! Woody a Buzz znovu zachraňují svět, už počtvrté. Do kin míří čtvrtý díl populárního animovaného filmu Příběh hraček.

Článek

Bezpochyby nejpopulárnější animovaný film studia Pixar, to je Příběh hraček. První díl představilo studio už v roce 1995 a pro tehdejší děti přineslo naprosto nezapomenutelný zážitek.

Příběh o obživlých hračkách – kovboje Woodyho a Buzze Rakeťáka – si zamilovaly snad úplně všechny. Dnes jsou tyto děti již dávno dospělé. S notnou dávkou nostalgie a sentimentu ale jistě vyrazí, možná už se svými dětmi, do kina na čtvrté pokračování.

V něm se v životě hlavních postav objeví Vidlík. Hračka, kterou si holčička Bonnie sama vyrobí. Vidlík se ale sám považuje za pouhý plastový odpadek, a tak se rozhodne utéct. A naši hrdinové ho pochopitelně poběží zachránit.

Čtyřiadvacet let strávil s Toy Story i Tom Hanks, americký herec, který propůjčil hlas Woodymu. Stejně tak Buzze dabuje po všechny čtyři díly Tim Allen. Na to, jaké rozdíly přináší dabování oproti tradičnímu hraní, se podívejte v úvodním videu.

Reklama

Související témata:

Doporučované