Hlavní obsah

Daniela Šinkorová ve Slavných: O veselce na jevišti i zapomenutém notebooku na letišti

Daniela Šinkorová hostem v Magazínu Slavní.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Daniela Šinkorová je žena mnoha tváří. Svůj talent uplatňuje jako herečka, zpěvačka i moderátorka. Aktuálně se objevuje v komediálním představení, které se hraje přímo pod Žižkovskou věží v Praze. Příběh pojednává o předsvatebním hledání sebeúcty a nese název Vzpoura nevěst. Nejen o něm Daniela promluvila v Televizi Seznam.

Článek

Jak to vypadá, když se na pódiu sejdou samé ženy a pouze jediný muž? „Richard Trsťan je velmi odvážný muž, že do toho šel. Prý se naučil už vypínat, takže když nejsme na jevišti a tráví s námi čas, tak má svůj svět a neposlouchá nás,” uvedla se smíchem Daniela Šinkorová.

Hra má za sebou velmi úspěšnou premiéru a diváci se prý opravdu bavili. I vážná témata jsou podávána s nadhledem. „Divákům ukazujeme šest druhů různých žen, takže každý si určitě najde hned na začátku svého favorita,” říká Šinkorová, která si zahrála paní Romanu. „Byla to pro mě velká výzva, ona je na sebe velmi přísná, tvrdá, má téměř vojenský dril, dvakrát se rozvedla. A najednou se rozhodne, že se znovu vdá. Jde tedy do svatební agentury a dělá vše proto, aby to vyšlo,” popisuje herečka. Jak to s touto postavou dopadne, se můžete dozvědět už 4. srpna, kdy se na jevišti sejdou opět všichni protagonisté.

Ve svém pracovním vytížení dokáže někdejší hvězda Ordinace v růžové zahradě i odpočívat. A z poslední dovolené si přivezla i jeden zprvu ne úplně příjemný zážitek. „Při odletu z pražského letiště jsem si na lavičce u autobusové zastávky zapomněla počítač. Za pár hodin mi ale volali z cizinecké policie, že nějaký cizinec počítač vrátil, takže dobří lidé ještě existují.“

Zajímá vás, jaké má Daniela další pracovní plány a kde ji do konce roku ještě můžete vidět? Nejen to se dozvíte v úvodním videu, které je součástí Magazínu Slavní. Sledujte premiérové díly každé úterý ve 21:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované