Hlavní obsah

Dárkový speciál 2: Tipy na vánoční dárky pro děti do pěti let

I hračky pro malé děti jsou dnes hodně interaktivní, plyšáci mluví, knihy se čtou samy a omalovánky ožívají.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Pravidelný pořad pro mámy od mámy – tentokrát jako předvánoční tipy na dárky pro děti do pěti let. A tradiční varování před větami, které o vánočních svátcích nechcete slyšet.

Článek

Vybírat vánoční dárky pro děti může být někdy těžší, než se zdá – zvlášť v případech, kdy už doma mají téměř vše.

V obchodech a v e-shopech je toho ale vždycky ještě víc. Třeba plyšáka tak můžete mít mluvícího, svítícího, s nahřívacím bříškem s vůní levandule a nebo takového, kterého propojíte s tabletem, a dítě se tak od něj i leccos naučí.

S tabletem nebo chytrým telefonem dnes už propojíte i speciální „živou omalovánku“. A zvířátko, které si vaše děti vybarvily, v něm ožije a proběhne se vám po obýváku. U těch nejmenších se ale připravte na vysvětlování, proč ho vidí jen přes telefon.

A nebojte se knížek. Pokud nebudete mít čas na čtení vy, pořiďte tu s „kouzelnou tužkou“. Pohádku přečte sama a ještě dá vašemu dítěti jednoduchý kvíz.

Nebo zkuste dřevěné motorické či poznávací hry, u kterých se pobaví celá rodina. Pár tipů jsme pro vás dali dohromady ve videu nahoře.

Máte tip na dárek k Vánocům? Dejte nám vědět prostřednictvím aplikace Videokomentáře nabo na Instagramu @mamablog_eda.tob.

Reklama

Doporučované