Hlavní obsah

Dárkový speciál – tipy na vánoční dárky pro děti do jednoho roku

Místo klasického plyšáka zkuste toho, co učí děti mluvit, nebo takového, který slouží jako noční lampička.Video: Zuzana Hodková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Pravidelný pořad pro mámy od mámy – tentokrát jako předvánoční dárkový speciál s tipy na dárky pro děti do jednoho roku. A nechybí ani varování před větami, které by pod vánočním stromečkem rozhodně zaznít neměly.

Článek

Co si budeme nalhávat. Ty úplně nejmenší děti nejvíc potěší balicí papír. Pokud jim do něj ale přeci jen chcete něco zabalit, podívejte se do videa na pár tipů, které jsme pro vás dali dohromady.

Proč třeba místo „klasického“ plyšáka nezkusit takového, který děti naučí mluvit. Nebo jiného, který v noci svítí a ještě hraje ukolébavku.

Proč místo „klasické“ knížky nezkusit takovou, kde je hlavním hrdinou vaše dítě. Nebo jinou, kde jsou místo písmenek našité aplikace pro rozvoj jemné motoriky. Děti tak mohou zkoušet knoflíky, suché zipy, patentky a to je v tomto věku rozhodně zabaví víc než duchaplná literatura.

Velkým hitem je teď i kouzelný kohoutek do vany, hrací kostka, kousátka, pískátka, mluvící a zpívací pejsek nebo tančící sova. U těch nejmenších zkrátka neuděláte chybu s ničím, co nějak bliká a vydává zvuk, který budete vy už za pár dní nesnášet.

Máte i jiné tipy? Dejte mi vědět prostřednictvím aplikace Videokomentáře nebo na Instagramu @mamablog_eda.tob.

Reklama

Doporučované