Hlavní obsah

David Gránský žádal o ruku v Americe, Šárka Vaculíková měla v Thajsku nehodu na motorce

Kam se české celebrity vydaly na dovolenou? Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

České známé tváře se velmi rády chlubí svými dovolenými na svých Instagramech. Komu se dovolená povedla podle představ a kdo by raději vrátil čas?

Článek

Muzikálový zpěvák David Gránský a jeho přítelkyně Nikola se letos rozhodli pro dovolenou ve Spojených státech amerických, které herec a moderátor navštívil poprvé.

Putování po USA měl pár naplánované do posledního detailu. Kromě New Yorku stačili navštívit například San Francisco a pořídit si fotku u Golden Gate Bridge, na Instagramu nechybí ani snímek od známého billboardu v Las Vegas nebo pohled na Grand Canyon. Svoji cestu si opravdu užili, protože takřka na začátku měsíční dovolené, konkrétně v New Yorku, požádal David svou dlouholetou přítelkyni Nikolu o ruku.

Modelka, moderátorka a herečka Iva Kubelková si užila svoji dovolenou v Řecku u Olympu. Bylo to hodně o moři, koupání a nechyběla i nějaká ta sklenička vína. Kromě koupačky Iva Kubelková se svým partnerem Jirkou a dcerami využili vše, co jim Řecko mohlo nabídnout. Iva je duchovně založený člověk, z toho důvodu ji to táhlo také na místní kláštery a ostatní památky. Kromě fotek z těchto míst nebo se svými dcerami se Iva pochlubila i sexy fotografiemi v plavkách. 

Herečce Šárce Vaculíkové a jejímu příteli Markovi Lamborovi se dovolená nevydařila úplně podle jejich představ. V Thajsku společně obdivovali tamní památky a exotickou přírodu do té doby, než si půjčili skútr. Dostali smyk a oba skončili zranění v nemocnici. Naštěstí nejeli rychle a měli helmy. Teď už jsou v pořádku a snad si zbytek dovolené užijí ve zdraví. 

Leoš Mareš tráví letní dny nejen se svojí manželkou Monikou Marešovou, se kterou už mají za sebou třeba řecký ostrov Mykonos. Odtud na sociální sítích sdíleli hlavně fotografie z bazénu, kde Monika Marešová pózovala nejen v šatech, ale i v plavkách. Leoš Mareš s Monikou si ale udělají čas i na Leošovy dva syny. S nimi jsou aktuálně na jachtě u Splitu.

Petr Lexa - zpěvák skupiny Slza prožívá docela perné léto. Má samozřejmě hodně povinností v podobě festivalů a jiných koncertů. Na začátku léta ovšem stihl pár dní se svoji přítelkyní, modelkou a youtuberkou Natálií Kotkovou ve Skotsku, nyní tráví čas hlavně v České republice a zažívá i bláznivé chvíle jako Hoggy na svém YouTube kanále. Co se mu stalo? Zjistíte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované