Hlavní obsah

Den v byznysu: Podnikatelé cítí něco, co jim rok chybělo

Pusťte si pořad Den v byznysu.Video: Silvie Friedmannová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Rychlý přehled nejdůležitějších událostí, které se v byznysu odehrály doma i ve světě v pondělí 26. dubna.

Článek

Před 13 měsíci, na začátku prvního lockdownu roku 2020, napsal šéf Hospodářské komory Vladimír Dlouhý v časopise Reflex, že „optimismus dnes vypadá jako šílenství“.

Dnes vypadá situace úplně jinak – čeští průmyslníci optimismem překypují nejvíc od růstového roku 2018 a pozitivně hledí do budoucnosti také spotřebitelé. Držme si palce, aby tento optimismus nebyl způsoben nedostatkem informací…

O Planeo se ucházejí velcí zájemci

V byznysu se spotřební elektronikou se schyluje k velké změně. Prodej společnosti Fast ČR vstupuje do závěrečné fáze. Firma provozuje řetězec Planeo Elektro a zároveň patří mezi největší velkoobchodníky. Vážným zájemcem o koupi je miliardář Daniel Křetínský a skupina PPF.

Díra na zahradě? Kdepak, to je český Jadran 2021

Bazén byl dlouhou dobu „díra na zahradě“. Už to ale dávno neplatí a v časech, kdy výlet na Jadran vypadá stejně nejistě jako lunární expedice, investují Češi do nových bazénů jako nikdy dřív.

Přehled událostí z byznysu z předchozích dní si pusťte v rychlém videu ZDE, pokud chcete rychlý přehled dnešních ekonomických zpráv, přejděte SEM, a pokud vás byznys opravdu zajímá a chcete vidět jeho špičkovou podobu, podívejte se SEM.

Reklama

Doporučované