Hlavní obsah

Den v byznysu: Škoda představuje nový elektromobil, ale veřejnost už ho zná

Pusťte si pořad Den v byznysu.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Rychlý přehled nejdůležitějších událostí, které se v byznysu odehrály doma i ve světě v úterý 1. září.

Článek

Máme pro vás souhrn byznysových zpráv z úterý.

Společnost innogy sníží všem zákazníkům od října cenu zemního plynu o pět procent

Největší dodavatel zemního plynu v Česku, společnost innogy, od října zlevní o pět procent. Podobně konkurenční ČEZ. Cena u jeho základního produktu klesne o 11 procent. Česká rodina tak ušetří až 1500 korun ročně za vytápění domu plynem.

Druhý nejbohatší Čech zchudl

Realitní skupina CPI druhého nejbohatšího Čecha Radovana Vítka zveřejnila výsledky za první pololetí. Naplno jsou v nich už vidět dopady koronaviru. Největší zásah dostal Vítek přes prázdné hotely. Kanceláře a byty se zatím drží.

Jak se nastartovat po dovolené a naskočit do kolotoče povinností po návratu dětí do škol?

Generální ředitel Komerční banky Jan Juchelka má diář v těchto dnech plný. „Můj kalendář je od chvíle, kdy jsem se vrátil z dovolené, plný schůzek a jednání. Můj recept je proto: Skoč do vody a plav,“ řekl s úsměvem pro Seznam Zprávy Jan Juchelka. První dáma české e-commerce Simona Kijonková si vždy během letních prázdnin dopřává se svými třemi dětmi digitální detox. Jak se rychle po létě vrátit naplno do práce?

Přehled událostí z byznysu z předchozích dní si pusťte v rychlém videu ZDE, pokud chcete rychlý přehled dnešních ekonomických zpráv, přejděte SEM , a pokud vás byznys opravdu zajímá a chcete vidět jeho špičkovou podobu, podívejte se SEM.

Reklama

Doporučované