Hlavní obsah

Děsivé stromky Melanie Trumpové, štěňata míru a malér českého fotbalisty

Den očima Karolíny Bulisové.Video: Karolína Bulisová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Nejzajímavější zprávy 27. listopadu sestavila sportovní redaktorka Karolína Bulisová.

Článek

Zástupci Severní a Jižní Koreje našli nový způsob, jak mezi sebou nastolit mír – štěňata. Jihokorejci veřejnosti představili šest štěňátek. Porodila je fenka, kterou Soulu v září věnoval sám severokorejský vůdce Kim Čong-un. Podle jihokorejské prezidentské kanceláře se malým loveckým psům daří dobře. A stejně dobře se podle slov prezidenta Mun Če-ina bude snad dařit i vztahům mezi oběma zeměmi.

Melania Trumpová představila vánoční výzdobu Bílého domu. První dáma Spojených států amerických se rozhodla vydat netradiční cestou. Chodby Bílého domu zdobí rudé stromky bez jakýchkoliv ozdob. Zatímco Trumpová je z neotřelé výzdoby nadšená, uživatelé sociálních sítí neskrývají zděšení. Víc než Vánoce jim stromky připomínají scény z hororu Osvícení. Není to poprvé, co manželka Donalda Trumpa svými dekoracemi zaskočila veřejnost. Minulý rok její sněhově bílá výzdoba lidem připomínala Bílou čarodějnici z fantasy cyklu Letopisy Narnie.

Pamatujete na autonehodu fotbalisty Davida Limberského? Zničené auto a 1,5 promile alkoholu v krvi. Aleš Matějů, bývalý obránce Plzně a mládežnický reprezentant, si zadělal na podobný malér. Dvaadvacetiletý obránce italské Brescie měl podle tamních médií 18. listopadu autonehodu. Svým vozem narazil po cestě z nočního klubu do zdi. V jeho krvi bylo zjištěno třikrát vyšší množství alkoholu, než je v Itálii povoleno. Plzeňská škola se zkrátka nezapře.

Sociálními sítěmi koluje písnička kapely OKno. A svým textem víc než nápadně připomíná kauzu Andreje Babiše mladšího.

Kompletní výběr zajímavých událostí najdete ve videu v úvodu článku.

Reklama

Doporučované