Hlavní obsah

Děti se učí i čínsky, říká Karolína Kurková žijící v Miami

Světově proslulá topmodelka Karolína Kurková opět navštívila rodné Čechy.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Karolína Kurková žije doslova americký sen. Za oceánem patří k úspěšným modelkám. Žije se svým manželem a dvěma syna na jednom z ostrovů v Miami. Do Prahy zavítala na módní přehlídku jedné italské značky, kde se stala hlavním hostem večera.

Článek

Časté cestování mezi Miami a Prahou jí nevadí. „Jet lag necítím. Vždy se snažím hodně spát a hodně cvičit. Díky tomu se cítím dobře,“ dodává s úsměvem.

Modelka má dva syny, se kterými doma na Miami mluví česky, anglicky a španělsky. „Manžel česky neumí, lidé kolem mě také ne. Čeština je důležitá především v době, kdy za námi přijedou moji rodiče. Kluci se učí také čínsky.“

Soukromý život topmodelky je ale prý úplně normální. Zažívá věci jako každá jiná matka. Se svými dětmi velmi ráda vaří. „Vždy něco jednoduchého a rychlého. Kluci mají rádi mexické fajitas, český řízek a také těstoviny s máslem a parmazánem.“

Během její poslední návštěvy Čech se také rozhovořila o tom, že v květnu bude moderovat velký galavečer, kde se sejdou největší hvězdy sociálních sítí. Jak sama topmodelka vnímá svět internetu? Co ji na něm děsí a zároveň fascinuje? To se dozvíte v úvodním videu, které je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý večer.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:
Karolína Kurková

Doporučované