Hlavní obsah

Diskriminace kvůli věku? Někdy je to i vina nás starších, říká královna českého pojišťovnictví

Kam to bude? Když má člověk elán a znalosti, přijme ho každá firma bez ohledu na věk, tvrdí Jiřina Nepalová.Video: Adam Junek, Seznam Zprávy

 

Reklama

Jiřina Nepalová, jedna z nejvlivnějších českých manažerek, prozradila v pořadu Kam to bude? svůj recept na to, jak být v práci spokjený a úspěšný.

Článek

Máte někdy pocit, že vám v podnikání ujel vlak, protože už vám bylo 25, 30 nebo 40 let?

Nezoufejte.

Jiřina Nepalová začínala v roce 1993 a tehdy jí bylo už daleko přes 40 let. Z malé makléřské firmičky v Hranicích na Moravě vybudovala dnešní Renomii, která je ve svém oboru největší nejen u nás, ale i ve střední a východní Evropě. Tržby společnosti přesahují miliardu ročně a pojistné ve správě prolomilo hranici deseti miliard korun.

Setkala se někdy s tím, že by ji kvůli věku někdo podceňoval? „Osobně jsem se s tím nesetkala. Navíc – někdy se sice může jevit, že někoho nepřijmete, protože je starší, ale ono to tak často není,“ popisuje v ukázce z nového dílu pořadu Kam to bude? jedna z nejvlivnějších manažerek u nás. „Mnohdy je to vina nás starších, protože zapomínáme, že nesmíme zaostávat,“ dodává.

Jak pojišťovnictví zasáhne kauza uzemněných Boeingů 737 Max? Čím to, že politici si vůči lidem mohou dovolit to, co by podnikatelům neprošlo? Proč by nikomu nepřála, aby musel pracovat tak, jako ona na začátku? A jak moc ji zasáhly kauzy nepoctivých pojišťovacích agentů?

Také o tom Jiřina Nepalová vypráví v novém díle Kam to bude?, který vysílá celoplošná Televize Seznam dnes, tedy ve středu 24. dubna, od 21:00.

Jak nás naladit? Jednoduchý návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované