Hlavní obsah

DJka Andrea Pomeje: Hrála v Mexiku nebo Chorvatsku, nejžádanější je v Thajsku

Je lepší atmoséfra v českých, nebo thajských klubech?Video: Jakub Štěpán, Seznam Zprávy

 

Reklama

Andrea Pomeje je známá česká DJka, preferuje živější styl electra a její vystupování je velmi energické. Za poslední roky vystupovala nejen v České republice, ale také v Mexiku, Polsku, Slovensku a pravidelně v Chorvatsku a Thajsku.

Článek

A právě Thajsko je podle Andrey Pomeje proti České republice vděčnější. „Hrála jsem tam v jednom z největších klubů v Bangkoku, kde bylo hodně místních. Hrála jsem i na ostrově Ko Samui, který je vyhlášený jako turistická zóna. Tam je to zase úplně jiné,” popisuje Andrea Pomeje.

Profesionální DJkou se stala náhodou. Chytlo ji to a teď se hudbou živí. Nejžádanější je právě v Thajsku. „Tam jsem se zamilovala do stylu, který hrají. Seznámila jsem se tam s místními DJ, slyšela jsem tam světové hvězdy DJ.”

Naopak úplně Andreu nepřijali v Mexiku. Mají tam svůj styl. „Oni jsou zvyklí na ty svoje latinské rytmy, Mexičani jsou takoví zarputilí a nejsou otevření zábavě, jako jsem zvyklá z Asie, z té mírumilovné země,” vysvětluje Andrea. V létě bude vystupovat na festivalech.

Jaká je aktuální situace po rozchodu s Jiřím Pomejem? A jak je na tom Jiří Pomeje zdravotně? To Andrea prozradila v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované