Hlavní obsah

Dnes večer v Televizi Seznam: Lekce běhu na lyžích s Katkou Neumannovou. Proč nás nebaví show Eurovize? A výzva pro Drahoše

Televize Seznam.

Reklama

Co vás čeká ve večerním programu naší Televize Seznam? Podívejte se na ochutnávku hlavních pořadů.

Článek

20:00 - Moje místa: Kateřina Neumannová

Oblíbenými místy i těmi, která byla klíčová pro její kariéru, vás provede olympijská vítězka a mistryně světa v běhu na lyžích.

Jedna z nejúspěšnějších českých sportovkyň, Kateřina Neumannová, ukáže své „magické“ místo v Praze. Vezme vás i do Písku - města jejího dětství s loděnicí, kde začínala se sportem. Prozradí, jaká byla teenagerka, i to, jak se její kanoistické úspěchy přehouply v ty běžkařské. Podíváme se i do jejího království na Šumavě, kde měla svoji tréninkovou základnu, a nebude chybět ani úvodní lekce běhu na lyžích.

Kateřina Neumannová vzala kamery Seznamu na místa, která jsou pro ni důležitá. Už dnes večer od 20:00.Video: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

21:00 - Výzva: Jiří Drahoš

Jaké jsou další politické plány neúspěšného kandidáta na prezidenta?

Od volby hlavy státu uběhly tři měsíce. Jak Jiří Drahoš vidí s odstupem svou porážku? Co za ni podle analýzy jeho týmu mohlo? Jaké strany ho podpoří pro podzimní volby do Senátu a kdo financuje jeho nově založený spolek Společně pro Česko? Jiří Drahoš ve Výzvě Jiřího Kubíka.

21:30 - Výzva: Dean Vuletic

Proč v Evropě sledují hudební soutěž Eurovize desítky milionů diváků, zatímco v Česku příliš populární není? Bombastická show Eurovize má prosazovat národní zájmy evropských zemí. Děje se tak i dnes, když téměř všichni zpívají anglicky? Soutěží hudebníci za svůj národ, nebo jen sami za sebe? A proč v roce 1968 Karel Gott reprezentoval Rakousko? Odborník na Eurovision Song Contest Dean Vuletic ve Výzvě Terezy Willoughby.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované