Hlavní obsah

Dnes večer v TV Seznam: Další Okamurova tajemství a těžký život kulturisty

Dnes večer v TV: Zvláštní vyšetřování, Hrana.

Reklama

Co vás čeká ve večerním programu naší Televize Seznam? Podívejte se na ochutnávku hlavních pořadů.

Článek

20:00 - Zvláštní vyšetřování: Okamurova tajemství II

Reportéři Slonková a Kubík v druhé epizodě z investigativního seriálu Zvláštní vyšetřování s názvem Okamurova tajemství přinášejí svědectví vlivného podporovatele populistické SPD.

Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamury záhy po volbách připoutala pozornost ke svému financování. Mimo jiné tím, že proplatila dvě nápadně vysoké faktury za mediální poradenství a analytickou činnost. Situace ne nepodobná té, která před třemi lety odstartovala rozpad předchozí Okamurovy strany Úsvit. Reportéři Slonková a Kubík zjišťují, komu a co tímto způsobem SPD splácí. A kdo se skrývá v pozadí této strany?

Zvláštní vyšetřování. Originální snímání práce reportérů v reálném čase. Tentokrát o zákulisí SPD.Video: Vít Klusák, Filip Remunda

20:30 - Hrana: Petr Března

O temných stránkách kulturistiky s jedním z nejmohutnějších kulturistů na české scéně.

Moderátor Seznamu Tomáš Vzorek ve svém pořadu Hrana zpovídá osobnosti, které se pohybují na hraně v extrémních situacích. Patři mezi ně i kulturista Petr Března. Muž, jenž v přípravě váží kolem 140 kilogramů. Otevřeně se rozpovídal i o zdravotních rizicích tohoto sportu. O zraněních, kolapsech, náhlých úmrtích, kterých není ve světě kulturistiky málo. Překročila už kulturistika hranu zdravého rozumu? A co hranu estetiky?

Hrana Tomáše Vzorka: Portréty a rozhovory osobností v extrémních situacích. Tentokrát s kulturistou Petrem Březnou.Video: Seznam Zprávy

21:00 - Výzva: Laco Déczi

Legendární americký jazzový trumpetista slovenského původu slaví ve čtvrtek osmdesátiny. Jak bilancuje svou kariéru?

Hudebník a malíř Laco Déczi ve Výzvě Renaty Kalenské v Televizi Seznam.

21:30 - Výzva: Václav Hořejší

Máme se bát klonování lidí? Kde jsou etické hranice pro genetickou manipulaci s embryi? A má smysl bránit očkování dětí?

Přední český imunolog a bývalý šéf Ústavu molekulární genetiky Václav Hořejší ve Výzvě Adama Junka v Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:

Doporučované