Hlavní obsah

Dnes večer v TV Seznam: Nevyřešená mafiánská vražda, vzestup komunistů a žena, kterou uživí cestování

Reklama

Co vás čeká ve večerním programu naší Televize Seznam? Podívejte se na ochutnávku hlavních pořadů.

Článek

Dnes ve 20:00 - Uzávěrka Sabiny Slonkové: Temná vražda

Vražda Antonína Běly přezdívaného romský král podsvětí zůstala nepotrestána. Za kulisy případu se vydala Sabina Slonková. Proč klíčová svědkyně otočila? Proč státní zástupkyně žádala pro obžalované zproštění? Jak to, že u soudu nezazněla klíčová nahrávka? To jsou otázky, které si klade a hledá na ně odpovědi známá novinářka v pořadu Uzávěrka.

Malá ochutnávka úterního pořadu Uzávěrka Sabiny Slonkové. Tentokrát o dávno nepotrestané vraždě.Video: Seznam Zprávy

Dnes ve 20:30 - Hrana: cestovatelka Lucie Radová

Moderátor Seznamu Tomáš Vzorek tváří v tvář lidem, kteří žijí na hraně. Tentokrát proti němu usedne cestovatelka a bloggerka Lucie Radová. Žena, která si z toulání po světě udělala svou profesi. Naposledy uspořádala čtyřměsíční dámskou jízdu napříč Jižní Amerikou. Prý je to bezpečná oblast - navzdory statistikám, které některé země řadí k těm s nejvyšší kriminalitou na světě. Čemu se na cestách vyhnout? Jak se postarat o své bezpečí? A jak si zařídit takové profi cestování?

Malá ochutnávka úterního pořadu Hrana Tomáše Vzorka. Na hraně se tentokrát ocitla cestovatelka Lucie Radová.Video: Seznam Zprávy

Dnes ve 21:00 - Výzva Seznamu: Jiří Svoboda

Navzdory špatnému volebnímu výsledku KSČM poprvé sahá po moci. Jak se tato strana změnila od listopadu 1989? Bývalý předseda komunistů a režisér Jiří Svoboda ve Výzvě Renaty Kalenské.

Dnes ve 21:30 - Výzva Seznamu: Alan Svoboda

Šestadvacet miliard korun pro expanzi do ciziny. Podnikateli Pavlu Tykačovi už nestačí mostecké doly. Operaci má řídit bývalý čelný manažer ČEZ Alan Svoboda. Ve Výzvě Zuzany Kubátové.

Už máte naladěnou Televizi Seznam?

Reklama

Související témata:

Doporučované