Hlavní obsah

Dnes večer v TV Seznam: S hercem Lukášem Příkazkým v rodinném sklípku i na vinici. Oblékne i kroj? A možná přijde i Ťok

Televize Seznam.

Reklama

Co vás čeká ve večerním programu naší Televize Seznam? Podívejte se na ochutnávku hlavních pořadů.

Článek

20.00 - Moje místa: Lukáš Příkazký

Oblíbenými místy vás tentokrát provede herec Lukáš Příkazký, který se stal jednou z hlavních tváří nového seriálu Stream.cz - Štafl.

Mladý herec ukáže, kde tento seriál vznikal, a prozradí „veselé historky z natáčení“. Podíváme se s ním na Prahu hezky z výšky, ale také sejdeme do divadelního podzemí. Především ale strávíme krásné chvíle na jižní Moravě, v jeho rodné Strážnici. Přivítá nás jeho maminka, která kromě jiného prozradí, jaké to bylo, vychovávat hned dva „komedianty“. Ano, i Lukášův bratr je herec, kterého znáte jako ústřední postavu divadelní parodie Ovčáček Čtveráček. Ani on nebude v našem pořadu chybět.

Moje místa Lukáše Příkazkého: V divadle, na štaflu a na rodné Moravě.Video: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

21.00 - Výzva: Dan Ťok

Bude mít Česko do prázdnin vládu s důvěrou? A daří se u nás stavět dálnice?

Byl jedním z ministrů, kteří pohrozili odchodem z poslaneckých lavic i vlády Andreje Babiše, pokud by se opřela o SPD a komunisty. Neřeší ale jen politická vyjednávání. Nedávno oznámil, že dálnice D6 nebude hotová dřív než za 8 let. Ministr dopravy Dan Ťok ve Výzvě Jindřicha Šídla.

Výzva Seznamu. Tentokrát přijal pozvání ministr dopravy Dan Ťok.Video: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

21.30 - Výzva: Barbora Hrzánová

Zapomínáme na svou vlastní minulost? A co mladé generaci říká sametová revoluce z roku 1989?

Za divadelní hru Hrdý Budžes o době normalizace v Československu získala Cenu Thálie. Po téměř třech desítkách let od listopadu 1989 ale říká, že mladí netuší, o co tehdy šlo. Ztratili jsme ideály? Proč nám nevadí komunistická minulost politiků? Herečka a zpěvačka Barbora Hrzánová ve Výzvě Renaty Kalenské.

Reklama

Doporučované