Hlavní obsah

Dneska je singlová doba, říká zpěvák Marcell. Spolupracuje s Debbi nebo Lenny

Zpěvák Marcell střídá Českou republiku a Anglii. Rozjede kariéru i tam?Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy, Youtube.com

 

Reklama

Je frontmanem olomoucké kapely No Distance Paradise, ze které si teď na chvíli odskočil, aby si mohl zazpívat s Debbi. To je v kostce zpěvák Marcell.

Článek

S kapelou i nadále vystupuje, jenom ne tak často jako dřív. Myšlenka založit kapelu přišla už na gymnáziu v roce 2007. Hudebníci si rozuměli jak lidsky, tak hudebně. Nyní se Marcell ale vydal hlavně svojí cestou. „Začal jsem psát písničky pro kapelu a sólovou dráhu jsem si chtěl vyzkoušet. V kapele musí člověk často dělat kompromisy. My jsme byly tři silné osobnosti, každý z nás měl na věc specifický názor,” říká Marcell.

Se zpěvačkou Debbi spolupracoval na písni Hard to Believe, kterou pro ni napsal. Nazpíval také nový singl Svoboda, ke kterému vydal i videoklip. V tomto případě šlo o spolupráci s raperem Lipem. Při psaní písní ho ovlivňuje osobní život. „Každý interpret se snaží vyjádřit svoje pocity a je to odraz toho, co se mu odehrává v reálném životě.”

Vlastní album zpěvák Marcell zatím nechystá. „Dneska je singlová doba. Ale mám nějaký materiál a rozhodně bych s ním šel rád ven.” Kromě České republiky by Marcell rád rozjel i kariéru v Londýně. „Moc bych chtěl, ale reálně si myslím, že je to v dnešní době moc složité. Je obrovská konkurence, vzniká hodně kvalitní hudby. Ale samozřejmě je to můj sen.”

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované